Az Igazságügyi Liga Gal Gadotja megerősíti, hogy Joss Whedonnal volt egy sor problémája

Author : arkhaardianto4
Publish Date : 2021-03-22 18:36:14


Gal Gadot megerősíti, hogy negatív tapasztalatokat szerzett Joss Whedonnal kapcsolatban az Igazság Ligája forgatásán, miután Ray Fisher bírálta az igazgatót.

https://kuntisnydercut2021.tumblr.com/

https://justiceleaguesnydercut-italiano.tumblr.com/

A Wonder Woman-t alakító Gal Gadot elárulja, hogy neki is voltak problémái Joss Whedonnal az Justice League forgatásán, és hogy részt vett a nemrégiben lezárult nyomozásban az üggyel kapcsolatban. A Marvel egykori filmrendezője átvette a DCEU együttes projektjét, miután az eredeti rendezőnek, Zack Snydernek el kellett lépnie.

Ez év elején, és miután hír érkezett arról, hogy Snyder képes lesz befejezni a Snyder Cut of Justice Ligát , Gadot főszereplője, Ray Fisher kijött és Whedont mérgező magatartással vádolta a projekt munkája közben. A színész elmondta továbbá, hogy Geoff Johns és Jon Berg sem tett semmit, amíg ez történt; ehelyett még Whedon elfogadhatatlan hozzáállását is lehetővé tették. Ez arra késztette a WarnerMediat, hogy hivatalosan vizsgálatot indítson ezen állításokkal kapcsolatban, amely több hónapig tartott és váratlan fejleményekkel járt. Most, hogy ez megtörtént, Gadot elárulja saját tapasztalatait Whedonnal és arról, hogy miként vett részt a vizsgálatban.

A The Los Angeles Times- szal a Wonder Woman 1984  mozikban és az HBO Max-en való közelgő megjelenésének sajtótájékoztatója keretében nyilatkozva Gadot elismeri, hogy ő is csúnyán találkozott Whedonnal az Justice League forgatásán . De Fisher problémáival ellentétben ez gyorsan megoldódott, amint elvitte az ügyet néhány felsőbb osztályba, és elégedett volt a tettekkel. Azt is hozzáteszi, hogy nem volt a helyszínen, amikor társsztársainak állítólagos horrortörténetei történtek, így közvetlenül nem tud erről beszélni. Ennek ellenére örül, hogy Fisher rávilágít a kérdésre.

- Örülök, hogy Ray kiment és elmondta az igazát. Nem voltam ott a srácokkal, amikor Joss Whedonnal lőttek - saját tapasztalatom volt [vele], ami nem volt a legjobb, de ott és akkor gondoztam. Elvittem a felsőbb osztályokhoz, és ők gondoskodtak róla. De örülök, hogy Ray felment és elmondta az igazát.

A Variety külön interjújában Gadot elárulja, hogy részt vett a WarnerMedia vizsgálatában a Whedonnal szembeni követelésekkel kapcsolatban, miközben a Justice League-n dolgozott . Bár a velük folytatott beszélgetések során nem vette bele a dolgok sajátosságait, azt mondja, hogy bízik abban, hogy tisztességesen és alaposan történtek. "Tudom, hogy nagyon alapos vizsgálatot végeztek, még azáltal is, hogy mennyi időt töltöttem velük" - mondta. A társaság Gadot észrevételeit megelőző nyilatkozatában azt mondták, hogy "javító intézkedéseket hoztak"de nem árulták el, hogy mik voltak a pontos megállapításaik. Biztos azonban azt feltételezni, hogy Whedon oldalán hibát találtak, tekintve, hogy lépéseket hajtottak végre utána.

Gadot a Justice League harmadik fő szereplője, aki felszólal Whedon ellen. Miután Fisher kezdetben nyilvánosságra került követeléseivel, az Aquamant alakító Jason Momoa támogatta őt, és elárulta, hogy őt is megkülönböztetés érte a film forgatásán. Így Henry Cavill, Ezra Miller és Ben Affleck marad az egyetlen, aki nem kommentálta az ügyet. Ennek ellenére nyugodtan mondhatjuk, hogy a WarnerMedia nyomozásának részeként interjút készítettek velük, mint Gadot. Hogy nyilvánosan megvitatják-e vagy sem, még várat magára.

Miért gúnyolják mindenki Zack Snyder káromkodó Batmanjét az Justice League-ben
A Justice League Snyder kivágásából kiderült, hogy tartalmaz Batman eldobta az f-bombát - de a rajongók és a becsmérlők miért gúnyolták annyira ezt a részletet?

Az a hír, miszerint az Justice League Snyder kivágása Batman eldobta az f-bombát, viccek támadását váltotta ki, rajongóktól és ellenségektől egyaránt, és valamilyen tisztességes okból. Zack Snyder felfedte a hírt, amikor nyilatkozott arról, hogy szerinte az Justice League ezen verziója R-besorolást kap-e , véletlenül megemlítve: " van egy jelenet, ahol Batman eldob egy f-bombát ", valószínűleg nincs tudatában az elméletileg nem fontos reakciónak utasítás generálna.

De hozzon létre egy reakciót, amely megtörtént, mivel a Sötét Lovag " f ** k " elgondolása sok embert elütötte. Noha ez olyan viccek és mémek szokásos választékát eredményezte, amelyeket az internet minden hír nyomán folyamatosan szolgáltat, sokak által kissé kevésbé könnyed reakció volt. Mint ilyen, a fogadtatás között volt olyanok száma, akik szeretettel csúfolják a leleplezést, ahogy valaki a legjobb barátjuknak tetszik, és mások, akik gúnyolódása inkább kritikus fogadtatásba kezdett, hogy miért volt ez a döntés rossz sorsú, ami rossz híreket tudott közölni a Snyder-vágással kapcsolatban .

Mert Batman csökken az F-bombát Zack Snyder Justice League vágott csak növeli tovább a tűzre annak tekintetében, hogy kritikákra Justice League és hasonszőrű voltak túlzottan éles. Noha nem kardinális bűn, ha szuperhősre esküszöm, mégis szürreális abban az értelemben, hogy a képregény Batmanje még a legsötétebb sorozatában sem szerepel, és mint ilyen, egy f-bomba hozzáadása sokak számára azt a benyomást kelti, hogy a film megpróbálta szemcsésebbé tenni a Sötét Lovagot azáltal, hogy olyan dolgokat csinál, amelyek karakterén kívül esnek. Valójában sokan valóban az Igazságügyi Liga komorabb hangulatába fektettek, ez még mindig felhúzhatja a szemöldökét, mivel már korábban egyértelművé tették, hogy a szuperhősök leejtése az f-bombát nem fogadja el jól. Ez azért van, mert hasonló megcsúfolása rózsa körül Robin azt mondja: „ f ** k Batman ”, a Titans - és ez volt vitathatatlanul jogos, hiszen épp most megszökött otthonról, és a mentor és érezte érthetően keserű.

A képregényrajongók számára a hírre adott negatív reakció gyökere valóban hosszú utat nyújthat. Szükségtelenül ideges nyelvhasználat, hogy hűvösnek tűnjön, az emberek hírhedten gyenge fogadtatására hivatkozott az All-Star Batman & Robin képregénysorozatra is  . Ez a képregény nemcsak azt látta, hogy Bruce egy nárcisztikus megalománia lett, aki bántalmazta gondozóit, ahelyett, hogy ápolta és nevelte volna őket, hanem egy jelenetet is, amelyben Batman háromszor egy mondatban " istenit " mondott - finoman tönkretéve az eredeti " istenverte Batman " sort - és iszonyatot használt Dick Grayson leírására . Érthető módon azok, akik elolvasták, vagy paródiának tekintették a dolgot, vagy ingerültek a rajzfilmszerű erőfeszítések miatt, amelyek Batman-t ideges figurává tették, átalakítva őt sztoikussá és merevedéssé olyanná, amit az emberek nem ismertek fel. Ezzel a háttérrel érthető, hogy egyesek hatalmas vörös zászlónak tekintik a pillanatot arra, hogy mi következhet az Igazságügyi Liga Snyder-válogatásával .

Noha ez az f-bomba vétel nem biztos jele annak, hogy a film csalódás vagy fantasztikus film lesz-e, emlékeztet arra, hogy milyen különféle elvárásokat támasztanak a különböző csoportok a Snyder Cut iránt; Míg egyesek szeretettel tréfálkoznak azzal kapcsolatban,  hogy Batman hogyan dobja el az f-bombát az Igazság Ligája aggodalma nélkül , mások attól tartanak, hogy ez annak a jele, hogy a négy órás extravagancia csak súlyosbítja a film kritikáját.

Zack Snyder legjobb 2021-es filmje nem lesz Justice League
A rajongók alig várják, hogy a kezükbe vegyék az Igazságügyi Liga Snyder Cut-ját, de a Holtak Hadserege végül Snyder legjobb 2021-es filmjévé válhat.

A rajongók érthető módon alig várják, hogy Zack Snyder kivágja a  Justice League-t , de lehet, hogy még Snyder sem a 2021-es év legjobb filmje. Ez a megtiszteltetés  a Holtak Hadseregé , amely visszatér a rendezőhöz a zombi műfajhoz, és a Netflixre érkezik a jövő év nyarán. A Holtak Hadserege  figurák izgalmas keverékei mindannak, ami eddig meghatározta Snyder karrierjét, és végső soron felülmúlhatja az Igazság Ligáját övező  haragot,  amikor mindent elmondunk és megteszünk.

A Holtak Hadserege  egy zsoldosok csoportját követi, akik egy zombikidió közepette egy Las Vegas-i kaszinót terveznek. A zombi és a heist műfajok összeolvadása már a Hadsereget is  innovatív bejegyzésként alapozza  meg Snyder filmográfiájában, de rengeteg más oka is van annak, hogy izguljunk a film iránt, köztük egy tipikusan kiterjedt szereplőgárda. A Snyder Cut  az elmúlt néhány hónapban lázas spekulációk tárgyát képezte, a rendező hatalmas változ&aa



Catagory :news