Első reakciók a Marvel Studios Falconjára és a téli katonára

Author : tiaranurbaeti1818
Publish Date : 2021-03-24 04:32:23


 

Vannak emberek, akik látták a Falcon és a Winter Soldier első fejezetét, az új Marvel Studios sorozatot, amely a Disney + - On jelenik meg.

https://newarka.instructure.com/eportfolios/14295/Home/____2021_______1080p_

https://sfccmo.instructure.com/eportfolios/1775/Home/_REGARDERFALCON_ET_LE_SOLDAT_DE_LHIVER_Streaming_vF_2021FILM__Falcon_et_le_Soldat_de_lHiver_Saison_1_Episode_1_Film_Streaming_VF_en_VOSTFR

https://usmpvirtual.instructure.com/eportfolios/1115/Pgina_de_Inicio/Ver_Falcon_y_el_Soldado_del_Invierno_1x1_2021_Pelcula_Completa_en_Espaol_Latino

https://jurigjarian-snydercut-online.tumblr.com/

A Falcon and The Winter Soldier sorozat a Marvel Studios két karakterének kalandjait hozza el nekünk, akik közeli barátok voltak Amerika Kapitánnyal / Steve Rogerrel, de soha nem dolgoztak együtt. Most össze kell állniuk, annak ellenére, hogy nagyon különbözőek. A sorozat jó kritikákat kapott, és már most is azt kommentálják, hogy a legpozitívabb pont az, hogy rengeteg akció, nagyszerű speciális effektus van, és nagy a kémia a két főszereplő, Anthony Mackie és Sebastian Stan között .

Itt vannak az első reakciók a sorozatra (spoilerek nélkül):

A Falcon and The Winter Soldier első epizódja a Marvel Studios újabb szilárd és izgalmas kalandjának első 15 perce. (Kreditekkel 47 percig tart). Hogy az említett, izgatott vagyok, hogy mi a következő, különösen akkor, ha a címszereplők valóban elkezdenek keveredni.

Megnéztem az első epizódot. Eddig jó? Egy epizód után nehéz megmondani, de hatalmas Falcon rajongó vagyok, ezért örülök, hogy ez létezik. Egy karakter is megjelenik, amely meghatározó pillanat. "Ohhhh, erről szól ez a sorozat."

A Falcon and The Winter Soldier első epizódja olyan, mint egy Marvel Studios film, sokkal több, mint a Wandavision (nem olcsó lövés). A nyitó akcióképernyő olyan, mint egy nagyszerű akciósorozat a Marvel Studios-tól (és nem egy TV-harc), a történet úgy érzi, hogy ennek jelentős következményei vannak az MCU-ra.

Pontosan ez az, amire gondolsz, de ez nem rossz. Ha szereted ezt a világot, és szereted ezeket a karaktereket, tetszeni fog ez. Pontosan ez az, amit bejelentettek: több Marvel Studios, de most egy TV-műsor formájában van.

Azt hiszem, mondhatom, hogy láttam a Falcon és a Winter Soldier első epizódját. Valószínűleg több fejlesztés van ezeknek a 2 karakternek ebben a 45 percben, mint az előző 10 Filmek. Nagy léptékű néhány szép" mi ez tényleg olyan, mint egy szuperhős " pillanatok. Benne vagyok.

Tele van olyan akciókkal,amelyeket elvárhat egy Marvel Studios filmben. De számomra a legjobb volt a csendes jelenetek, amelyek megmutatták Bucky-nak, hogy foglalkozik a múltjával. De akkor is, amikor Sólyom baleset után megpróbálja felfedezni az életét. Nagy hüvelykujj fel.

Megnéztem a Falcon és a Winter Soldier első epizódját, és szilárd. Határozottan komorabb és drámai az első, mint vártam (ami egy jó dolog). De a Falcon eddigi legjobb akcióját is tartalmazza. Szép keveréke a harcoknak és a történelemnek. Éhes vagyok több.

Megnéztem a Falcon és a Winter Soldier első epizódját, ami szilárd, és mint Amerika Kapitány nagy rajongója: a 2014-es téli katona, örömmel jelentem, hogy ez visszatér ahhoz a humánusabb és MCU-alapú látomáshoz. Anthony Mackie felfedezheti Sam helyét egy nagyon megosztott világban.
A Falcon és a The Winter Soldier nemrég indult a Disney + - on , a Marvel Universe új sorozatában. A Scarlet Witch és a Vision nyomdokain haladva bonyolult feladat, a szalag az egyik legjobb sorozattal kezdődött, amelyet az utóbbi időben láttunk, tehát ennek a két Marvel hősnek mindent meg kell adnia. És így is történt. Az első epizód, melynek címe: "Új Világrend", letette a kártyákat az asztalra.

A sorozat hat hónappal az Avengers: Endgame eseményei után kezdődik, a második pillanat után, amely az univerzum lakosságának felét életre keltette. Most azoknak, akik visszatértek, meg kell találniuk a rést egy olyan társadalomban, amely nélkülük folytatódott. Sam Wilson (Anthony Mackie) és Bucky Barnes (Sebastian Stan) néhány közülük. A Malcolm Spellman által készített sorozatot akciósorozatként adták el nekünk, a starter pedig megmutatta nekünk. Egy jelenet , hogy úgy tűnik, vett az egyik Iron Man részletekben, találunk Falcon próbál megmenteni egy katona elrabolta az ellenség. Ugrás az űrbe, frenetikus repülés, harcok, robbanások, helikopterek, rakéták és számtalan tűzijáték egy nyitó sorrendben, amely megmutatja nekünk a Marvel erejét .

Miután ezt a váratlan, valamint fantasztikus sorozat, mi látható a bizonytalanság a két főszereplő, Sam megszabadulni a pajzs nem érzi készen áll a használatra, valamint az új Amerika Kapitány, ne feledje, hogy Steve Rogers adta neki, a végén Végjáték , valamint a Bucky próbálok túljutni a poszt-traumás stressz zavar . Egyik sem talált vas mentális egészség, így meg kell, hogy kitaláljuk, hogyan kell lépni, és alkalmazkodni az új világ, hogy nem tudják. Mindezt a legjobb barátja nélkül, Steve.

Bizonyára ez a sorozat egyik legfontosabb jellemzője, vagy legalábbis az, amely leginkább felhívta a figyelmemet. Mentális egészség. Normális emberi lénynek lenni nem könnyű feladat, de ha hozzáadjuk a felelősséget az emberiség megmentéséért, és a galaxisért, a dolgok egy kicsit bonyolultabbá válnak. Mind ebben a sorozatban, mint a Scarlet Witch és a Vision, megmutatták nekünk, hogy törékeny és rejtett oldala szuperhősök, leküzdése veszteségek, a használat és a felelősség erejüket, és a törékeny az elme. Sokszor rosszabb ellenség, mint maga Thanos.

A Marvel már eldöntötte, hogy Keanu Reeves melyik karaktert kell játszania

A Marvel stratégiája nagyon világos, mega filmsztárokat választanak a képregények kevéssé ismert karaktereinek lejátszására, néhány találkozó után Keanu Reeves csatlakozhat az MCU-hoz.
A Disney + Caballero Luna (Moon Knight) divízió sorozatának néhány új részlete felfedi azt a színészt, akit a Marvel Studios Marc Spector főszereplőjének szeretne játszani . A Mátrix és John Wick színész, Keanu Reeves pedig a lista élén áll, hogy ő legyen az új nagy hős.

Így írják le a Marvel által keresett karaktert, amely tökéletesen illeszkedik Keanu Reeves-hez:

Marc Spector volt bokszoló, zsoldos és CIA-ügynök. Főnöke, Raoul Bushman elárulta, miután találtak egy titokzatos régészeti lelőhelyet, amelyet Bushman saját önző eszközeivel tervezett zsákmányolni. A halál közelében Spector kapcsolatba kerül Khonshu-val, egy egyiptomi holdistennel, aki újabb esélyt kínál neki, hogy éljen, cserébe azért, hogy avatárává váljon ebben a világban. Spector elfogadja az alkut, és emberfeletti erővel születik újjá. Ezután visszatér az Egyesült Államokba, és hatalmas vagyont halmoz fel, miután zsoldosként befektetett jövedelmét, és a Moon Knight néven ismert bűnözővé válik. "

"Spector több személyazonosságot is létrehozott, köztük a milliomos Steven Grant álnevét, hogy elterelje az embereket zsoldos történetéről, Jake Lockley pedig egy diszkrét taxisofőr, aki segít neki jobban megismerni az utcákat és a bűnözői elemeket."

"Egy 40-50 év közötti, lendületes levegővel rendelkező színészt keresünk, aki képes harcművészetet és lőfegyvert használni."Minden út Keanu Reeveshez vezet.

Egy ideig a filmstúdió találkozott a színésznel.
Sok találgatás látott napvilágot arról, hogy Keanu Reeves milyen karakterrel játszhat a Marvel Cinematic Universe-ben, és úgy tűnik, hogy a legjobban illik a Moon Knight. Azok számára, akik úgy gondolják, hogy a színész nem szokott a televízió ritmusához, emlékeztetni kell arra, hogy a Marvel úgy filmezi sorozatát, mintha 6, 8 vagy 10 órás hosszú filmek lennének. Így tettek a Sólyommal, a téli katonával vagy a Lokival . Ezért Keanu Reeves nem talál sok különbséget John Wick vagy a Mátrix felvételével. Pontosan a következő két premierje.

Emlékeznünk kell arra is, hogy mind a sorozatok, mind a filmek összekapcsolódnak, ezért láthatjuk, hogy Keanu Reeves a moziban játszik a Hold lovagját, ha az üzlet végül lezárul.



Catagory :news