Leden 2021 Průvodce streamováním: Jednou v noci v Miami, Selena, se zrodila hvězda, přichází streamování

Author : Derrawidy's
Publish Date : 2021-01-06 20:21:37


Jak vítáme rok 2021, divadelní fanoušci najdou spoustu možností streamování, ať už hledají skryté drahokamy, bonafidové kasovní hity nebo nadcházející uchazeče o ceny. Ve skutečnosti to může být zbrusu nový rok, ale tento měsíc jsou většina možností streamování moderní oblíbené, které stojí za opakované zobrazení, jako je Mamma Mia! and Purple Rain, along with Selena and A Star is Born.

Výjimkou z pravidla se zdá být režisérský debut Oscara a Emmy Reginy Kingové Jedna noc v Miami ..., útěk z filmového festivalu 2020, který již buduje oscarové hlášky. Na základě divadelní hry nominovaného Olivierem Kempem Powersem se představil vítěz Tonyho Leslie Odom Jr. (Hamilton) jako zpěvák Sam Cooke.

Jedna noc v Miami ... (15. ledna)
Film režírovaný Kingem a scénářem Powersa sleduje mladého Cassiusa Claye (předtím, než se z něj stal Muhammad Ali), jak se z Miami Beach Convention Center stává novým mistrem světa v boxu v těžké váze. Spolu s Odomem a Eli Goreem, který hraje Cassius Clay, se na obrazovce objeví Kingsley Ben-Adir jako Malcolm X a Aldis Hodge jako Jim Brown. Obsazení doplňují nominace Tony na rok 2020, Joaquina Kalukango, Nicolette Robinson, Beau Bridges a Lance Reddick.

42. ulice
Film, který inspiroval stejnojmenný muzikál, který získal Tony, vypráví příběh refrénky z Allentownu v PA, která vstoupí do hlavní role, aby zachránila show, když si její hvězda zlomí nohu. Ruby Keller hraje po boku Warnera Baxtera, Bebe Daniels, George Brenta, Dicka Powella a Ginger Rogersové.

Barva fialová
Celie, černoška, ​​jižanka, která se navzdory řadě těžkostí vydává na desetiletou cestu sebepřijetí a lásky, je srdcem tohoto filmu založeného na románu Alice Walkerové, který získal Pulitzerovu cenu. Užijte si původní film režiséra Stevena Spielberga a hlavní roli Whoopi Goldbergové, než se do kina dostane hudební adaptace filmu (založená na Broadwayově obrození 2015).

Gossip Girl, Seasons 1-6
Mládežnická sada CW v NYC představovala hrstku divadelních kamenů, včetně Tevi Gevinson, která se vrátí v restartu HBO Max. Mezi další známé hvězdy padající za Upper East Side patří Aaron Tveit, Margaret Colin, Matt Doyle a Jan Maxwell. V epizodě 7 sezóny 5 se Manhattanité účastní představení pohlcujícího spánku No More.

Margaret
Napsal Kenneth Lonergan a film sleduje mladou ženu, která má pocit, že byla implicitní ve smrti ženy při dopravní nehodě. Margaret sdružuje několik divadelních kamenů, včetně Marka Ruffala a Tonyho vítěze Matthewa Brodericka, spolu s Allison Janney, J. Smith Cameron, Sarah Steele, Renée Fleming a Tonyho vítěze Johna Gallaghera Jr.

Producenti
Komediální klasika Mel Brooksové, která se později změnila v Tonyho vítězný Broadwayský muzikál. Ve filmu hraje Zero Mostel jako Max Bialystock, bývalý král Broadwaye, který je omezen na romancing staré ženy, aby financoval svou novou show, a Gene Wilder jako Leo Bloom, účetní Bialystocku, který navrhuje, aby si tito dva mohli zbohatnout produkcí flopového muzikálu. Brooks získal Oscara za nejlepší scénář a Wilder byl nominován za nejlepšího herce ve vedlejší roli.

Fialový déšť
S oscarovým skóre Prince, které obsahuje písně jako „Let’s Go Crazy“, „When Doves Cry“ a „Purple Rain“, je tento rockový muzikál z 80. let často nalezen na seznamu nejlepších žánrů. Film vypráví příběh frontmana jménem The Kid a jeho kapely, jak si získávají popularitu po celém Minneapolisu na cestě k národní slávě.

Snowpiercer, 1. sezóna
V televizní adaptaci stejnojmenného filmu Boon Jong Ho z roku 2013 vystupují dva Tonyho vítěze: Daveed Diggs a Lena Hall. Seriál se odehrává v mohutném vlaku, kde sídlí jediní, kdo přežili globální, apokalyptickou dobu ledovou. Diggs hraje Laytona Wella, vězeňského revolučního bojovníka proti elitám, které obývají přední část vlaku. Hall hraje Sayoriho, člena vrchního vedení vlaku.

https://www.google.com
https://www.yahoo.com/
https://www.youtube.com/
https://en.wikipedia.org/wiki/Education

Zrodila se hvězda
Čtyřnásobný kandidát na Oscara a kandidát na Tony Bradley Cooper debutoval tímto remakem, čtvrtým od jeho debutu v roce 1937 s Janet Gaynor a Fredric March. Hvězda se narodila je milostný příběh mezi ostříleným hudebníkem Jacksonem (Cooperem) a Ally, kterou hraje Lady Gaga, mladší zpěvačka, která si právě začíná uvědomovat své sny. Tato verze z roku 2018 byla nominována na osm Oscarů a získala cenu za nejlepší původní píseň za skladbu „Shallow“.

Derek DelGaudio's In & Of Selfelf (22. ledna)
Intimní a silné zkoumání toho, co to znamená být a být viděn. Film zachycuje pokus konceptuálního vypravěče Dereka DelGaudia o pochopení iluzorní podstaty identity, jak je patrné z jeho hry Off-Broadway. Jeho osobní cesta se rozšiřuje na kolektivní zkušenost, která nás nutí čelit hranicím naší vlastní identity.

Footloose
Vzpurný teenager se stěhuje do malého středoamerického města, kde je tanec zakázán, a povzbuzuje své spolužáky, aby vzdorovali místnímu pastorovi a vyzvali k pořádání rock n’rollového plesu. Tento film z roku 1984 s Kevinem Baconem inspiroval divadelní hudební verzi, která debutovala na Broadwayi v roce 1998.

Selena
V hlavní roli Jennifer Lopez sleduje životopisný film zpěvačku Tejano, která na počátku 90. let vyrostla z jednoho z nejpopulárnějších latinskoamerických umělců, jehož život byl tragicky zkrácen. Spoluhráči jsou Edward James Olmos, Jon Seda, Constance Marie, Jacob Vargas, Lupe Ontiveros a Jackie Guerra.

Šrek
Znovu se podívejte na debut velkého plátna nevrlého zeleného obra v této počítačové animované komedii Dreamworks z roku 2001, která inspirovala muzikál Broadway nominovaný na Tonyho. Mike Meyers vyjádřil titulní postavu s Eddiem Murphym jako oslem, Cameron Diaz jako princeznou Fionou a Johnem Lithgowem jako lordem Farquaadem.

Mary Poppins se vrací (15. ledna)
Jane a Michael Banks jsou dospělí a Michael má tři vlastní děti. Ale když jeho žena zemře, je tu jen jedna létající chůva, která může nastavit svůj svět na pravou stranu, tentokrát v podání Emily Bluntové, kde Lin-Manuel Miranda hraje na lampu Cockney. Filmový muzikál režiséra Roba Marshalla obsahuje originální písně Marca Shaimana a Scotta Wittmana.

Bonnie & Clyde
Než Laura Osnes a Jeremy Jordan vystoupili na jeviště, Faye Dunaway a Warren Beatty rozsvítili obrazovku v tomto thrillerovém příběhu dvou podvodníků, kteří si vydělali na živobytí jediným způsobem, jak věděli, jak. Režisér Arthur Penn, hlavní role filmu, Gene Hackman a oscarová Estelle Parsons.

Chyť mě, jestli to dokážeš
Další scénická hudební inspirace, skutečný příběh Franka Abagnaleho mladšího, ožívá díky zábavným vystoupením Leonarda DiCapria a Toma Hankse (na scéně hrají Aaron Tveit a Norbert Leo Butz v roce 2011). Steven Spielberg řídí.

Páv
Parodie
Burlesque, rodiště Cherova filmu „You Haven’t Seen the Last of Me“ (který získal Zlatý glóbus za nejlepší původní píseň), by se stalo, kdyby se Chicagu a 42. ulici narodilo dítě. V tomto originálním filmovém muzikálu Ali (Christina Aguilera) selže na každém konkurzu v LA, dokud nenarazí na burleskní klub vedený Tess (Cher), kde se nezastaví před ničím, aby způsobila revoluci v klubu, zachránila jej před zkázou a stala se hvězda.

Hamlet 2
Ačkoli neexistují žádné jasné záznamy o neúplných dílech Barda v době jeho smrti, historici si jsou docela jisti, že nezahrnovali pokračování Hamleta představujícího Ježíše Krista cestujícího v čase s abs valem. Ale to nezastaví postavy Hamleta 2, neuctivé hudební komedie z roku 2008, ve které se učitel dramatu (hrál Steve Coogan) vydá zachránit divadelní program své školy vytvořením a produkcí anachronického, uštěpačného a slavného pokračování Bardova tragédie.

Mamma Mia!
Bylo jen otázkou času, kdy se z hitu Broadway stane film. Příběh, který obsahuje noty zcela od ABBA, sleduje příběh Sophie, která se chystá vdát a zoufale chce, aby ji její otec prošel uličkou - jen ona neví, kdo je její otec. Hrají Meryl Streep, Christine Baranski, Amanda Seyfried, Julie Walters, Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård a Colin Firth.

Související odkaz:

https://cosn.instructure.com/eportfolios/2001/One_Night_in_Miami_Online_Filmek/One_Night_in_Miami_Teljes_Film_Magyarul__Videa_2021

https://cosn.instructure.com/eportfolios/2000/Lelki_ismeretek_Soul_Online_Filmek/Lelki_ismeretek_Soul_Pixar_Teljes_Film_Magyarul__Videa_2021

https://cosn.instructure.com/eportfolios/1999/Mortal_Kombat_2021_Online_Filmek/Mortal_Kombat_2021_Teljes_Film_Magyarul_Ingyen



Catagory :news