Premier League 5 Manchester United fegyverek, amelyek elpusztítják West Bromot Van egy győztes tényező Awa

Author : maradona10
Publish Date : 2021-02-15 17:36:41


A Manchester United eltökélt szándéka a West Bromwich Albionba utazás a 2020/2021-es Premier League 24. hetében, a Hawthorns Stadionban, vasárnap (21/02/2014), 21:00 WIB-kor.

A Manchester United számára ez a meccs elég fontos ahhoz, hogy fenntartsa a versenyt a csúcson. A Vörös Ördögöknek továbbra is nyerniük kell, ha nem akarnak jobban lemaradni városi riválisuktól, a Manchester Citytől, a ranglistán.

Eközben a West Bromnak további pontokra van szüksége, hogy kijusson a kiesési zónából. Baggies továbbra is a 19. helyen ragad a ranglistán, összesen 12 pontot gyűjtve.

A három pontért folytatott küzdelem hevessé teszi a mérkőzést. A kihívóként érkező Manchester Unitednek azonban nagyobb volt a tőkéje a mérkőzés megnyeréséhez.

 

Legalább öt oka van a Manchester United sikerének a Hawthorns Stadionban. A teljes áttekintést az alábbiak szerint mutatjuk be.

1. A Manchester United az idegenbeli bajnok

A Manchester United nevezhető a szezon legjobb idegenbeli csapatának. Az idegenbeli mérkőzéseken elért pontok valóban nagyobbak, mint az otthon megszerzett számok.

A Manchester United 27 pontot gyűjtött hazai pályán, 8 győzelemmel és 3 döntetlennel. Míg az Old Traffordon a Vörös Ördögök 12 mérkőzésből csak 13 pontot gyűjtöttek.

A Manchester United a legeredményesebb csapat idegenben is a Leicester City-vel. Még a Vörös Ördögök is az egyetlen csapat, amely soha nem veszített otthon ellenfeleivel szemben.

2. Domináns Manchester United

A Manchester United győzelmének százaléka nagyobb, mint a West Bromé a két csapat legutóbbi hat találkozóján. A vörös ördögök 50 százalékkal megelőzték a 33 százalékot, a fennmaradó 16 százalék döntetlennel zárult.

A Manchester United két győzelmet is nyert a legutóbbi három meccséből, a West Brom központjában. A Vörös Ördögök 0-2-re és 1-2-re nyertek a 2016/17-es és a 2017/18-as Premier League-ben.

3. Ole soha nem veszített a West Bromtól

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer kétszer is találkozott a West Brommal. Az első találkozóra akkor került sor, amikor Ole kezelte Cardiffot, míg a második találkozóra tavaly novemberben került sor.

Cardiffdal együtt Ole-nak sikerült a West Bromot 3–3-ra tartania a Hawthorns Stadionban 2014. március 29-én. Eközben Ole a Red Devils irányítójaként találkozva 1–0-ra nyert az Old Traffordon.

Azonban csak egy találkozás volt a West Brom menedzserével, Sam Allardyce-szal, amikor Ole Cardiffja 2014 novemberében, az Allardyce irányításával szembeszállt a West Ham-vel. Ole akkor 0–2-re veszített.

4. West Brom negatív trendben

A West Brom negatív tendenciát mutat, amikor a Manchester Unitedet fogadja. A Baggies nyeretlen az elmúlt öt Premier League-meccsén.

A legjobb eredményeket akkor érték el, amikor a West Brom a 21. héten tartotta a Fulhamet. Ekkor a két csapat 2-2-es döntetlent ért el.

Eközben a Manchester United legutóbbi öt mérkőzésén csak egy vereséget tapasztalt. Legutóbb a Vörös Ördögök nyertek győzelmet a West Ham felett az FA-kupa ötödik fordulójában.

5. Nyugat-Brom tehetetlen a galagonyáknál
Ha a Manchester United jó idegenbeli eredményekkel rendelkezik, a West Brom otthon tehetetlen. Baggies most nyert egy győzelmet a The Hawthorns Stadium 11 mérkőzéséből.

A további három döntetlen miatt a West Brom csak 6 pontot gyűjtött otthon. Míg a másik hét meccs vereséggel végződött.

Az eredmény a West Bromot is a Sheffield United és a Fulham után hazai pályán a legkevesebb ponttal rendelkező csapatnak teszi fel.

TOVÁBBI LINK EZT KÖVETNI:

Man Utd News

Manchester United FC

Man United News, MUFC Transfer News

Manchester United | BBC Sport

 



Catagory :news