Vučić va enviar Simo a la universitat (VIDEO)

Author : kokorobert99dc
Publish Date : 2021-03-20 13:08:09


Vučić va enviar Simo a la universitat (VIDEO)

Simo Spasic, més conegut pel poble com el megàfon de Vucic, que interfereix regularment en les conferències de premsa dels partits de l'oposició, va realitzar aquesta tasca encara avui. Va atacar i va insultar membres del Partit de la Llibertat i la Justícia davant la Facultat de Filosofia.

Avui s’ha demostrat que no es pot celebrar una conferència de premsa en un lloc públic de Sèrbia. Sima va prendre la seva posició davant de la facultat fins i tot abans del començament del seu discurs i va insultar els líders i els membres de la SAA.

Falcon y el Soldado de Invierno Temporada 1 Capitulo 1

També va mostrar les seves habilitats pertorbadores durant la conferència i el discurs del líder del SAA Dragan Đilas, que només va somriure davant els insults de Sima i va afegir "ara no ho farem".

El megàfon de Vučić, Simo Spasić, és un violador condemnat, que va passar quatre anys i mig a la presó i és una de les icones més reconegudes de la Sèrbia progressista. 

Benvolguts lectors, per fer-vos més fàcil seguir-nos i estar al dia, descarregueu la nostra aplicació per a Android o Iphone .

LA FILLA DE KARLEUŠA REBE AMENORES TERRIBLES A causa del drama a les grans estrelles: Jelena va enviar un missatge brutalment EMOCIONAL!

Justice League Snyder Cut Pelicula Completa

Va publicar el missatge a la xarxa social Instagram i, aquesta vegada, va bloquejar els comentaris

La desqualificació de la concursant Vanja Knezevic del concurs musical "Zvezde Granda" es va convertir en un escàndol del qual no es parla des de fa dies i Jelena Karelusa va tornar a parlar sobre aquest tema.

La diva del pop va confirmar al seu perfil que les seves filles eren objectiu d’atacs i amenaces horribles, i després va enviar un missatge emotiu.

Falcon y el Soldado de Invierno Temporada 1

Va publicar el missatge a la xarxa social Instagram i, aquesta vegada, va bloquejar els comentaris.

 Gràcies a tots pel vostre suport i amor. Quan algú està al capdamunt d’aquest joc, quan té la major popularitat, influència i nombre de seguidors, ha de suportar la pressió més gran. Mentre celebren, també odien. Si no fos mentalment molt fort, difícilment seria capaç de suportar tot el que he patit en aquest negoci durant 26 anys. El meu karma és tal que converteixo tot el que toco en caos energètic. Ni tan sols puc explicar per què és així. Em temo que ningú més al meu lloc podria suportar tota la pressió dels mitjans de comunicació i les xarxes socials, que és constant i despietada. En aquesta zona no hi ha cap dona que hagi patit més i això, malauradament, s’hagi convertit en una afecció normal. Però per això ningú més sóc jo. Perquè als Balcans, només jo genera totes les coses negatives que em disparen en esclats: en noves victòries i fronteres mòbils, en motivació, desig, força ... Com a bèstia, vaig aprendre a colpejar, perquè, per ser sincer, només conec els cops. Es tracta d’una feina cruel, on la pressió pot arribar fins i tot als més forts, on tothom creu que et coneix, es dóna el dret de “donar-te una lliçó” i “posar-te al teu lloc”. Però un cop cada 100 anys neix una dona a la qual ningú no pot fer res. Perquè així ho va decidir - va assenyalar la cantant.

Recordem-ho, Jelena va anunciar ahir que presentaria acusacions penals contra Vanja Knezevic, de divuit anys, per "cridar a la violència", així com per "declaracions que van causar un brutal linxament mediàtic d'ella i dels seus fills menors".

EL MEU GERMAN ANDREJ TÉ AMB LES INFLAMACIONS PULMONÀRIES: Vučić va publicar una foto de suport (FOTO)

El president de Sèrbia, Aleksandar Vučić, ha anunciat aquesta nit que el seu germà Andrej té pneumònia bilateral.

Vučić va publicar una foto amb el seu germà d'infància al seu perfil d'Instagram "buducnostsrbijeav" amb un missatge de suport.

"A l'esquerra hi ha el meu germà Andrej, va mentir sobre tota mena d'escòria sobre ell en el període anterior. Té pneumònia bilateral i només vull dir-li a tothom i a ell que l'estimo més al món", va escriure Vucic .

Es resisteix als dolços a les botigues? Espereu a que els prestatges us comencin a perseguir

Esteu orgullosos del vostre autocontrol per resistir els dolços als prestatges de les botigues? Sembla que hi ha tanta gent, ja que l'empresa "Mars Rigley" va dissenyar un robot amb prestatges de dolços i bombons que passeja per la botiga i ofereix a la gent.

Anomenat "Smiley", el robot sembla un prestatge viatger, que es basa en els seus nombrosos sensors per recórrer la botiga, però també per aturar-se quan detecta que una persona determinada ja no pot resistir i comença a agafar una caixa de xiclet, barra de xocolata o un paquet de caramels.

Actualment, el robot es troba en fase de prova en una botiga de Nova York, que té passadissos amplis, perfectes per provar la seva navegació.

A part de la intenció de vendre tants productes com sigui possible, Smiley té un altre propòsit. Els seus sensors recopilen dades sobre les interaccions dels clients, inclosa la manera com es mouen per la botiga.

https://www.mydigoo.com/forums-topicdetail-246148.html
https://dungo.cookpad-blog.jp/articles/581468

Imagineu-vos Smiley com una alternativa a algú que segueix els clients amb una llibreta tot el dia i escriu la forma en què es mouen i on paren i pensen, i durant aquest temps es ven a si mateix.

Tot i que les botigues i "Mars Rigley" només poden obtenir beneficis, quan hi pensem, Smiley és un bon indicador del sombrí futur de les compres als supermercats.

https://rgvcollege.instructure.com/eportfolios/519/Home/Ver_Pelculas_Snyder_Cut_La_Liga_De_La_Justicia_2021_Online_Gratis_en_Espaol_y_Latino
https://adulted.instructure.com/eportfolios/1766/Godzilla_vs_Kong_Pelcula_2021/_Godzilla_vs_Kong_2021_Pelcula_Completa__Ver_Monstruos_de_Titn_en_Espaol_y_Latino
https://teacher.desmos.com/activitybuilder/teacherguide/6052458da4cc3a3547accc53
https://decatur.instructure.com/eportfolios/3321/Home/REPELIS__Justice_League_Snyder_Cut_Pelcula_Completa__VER_ONLINE_GRATIS
https://ndpsaints.instructure.com/eportfolios/2342/Home/VER__La_Liga_de_la_Justicia_de_Zack_Snyder_Pelcula_Completa_en_Espaol_Latino_2021
https://zack-snyder-2021-peliculaku24.tumblr.com/
https://demonslayermugentrain-ko-2021.tumblr.com/Category : business

Learn More about Little Cayman Land for Sale

Learn More about Little Cayman Land for Sale

- Crighton Properties offers a diverse selection of property listings in the Caribbean real estate market and is the exclusive agent for the following Cayman.


DIFFERENT TYPES OF HAIR EXTENSIONS

DIFFERENT TYPES OF HAIR EXTENSIONS

- In Flik hair extension, are many different types of hair extensions are available to find out which type of hair extension is right for you.


Updated & Verified C1000-010 Exam Dumps Finest Option 

Updated & Verified C1000-010 Exam Dumps Finest Option 

- C1000-010 Exam, C1000-010 questions, C1000-010 practice test, C1000-010 practice exam, C1000-010 dumps, C1000-010 Exam Dumps,


Benefits Of IAPP CIPT Certification in 2021

Benefits Of IAPP CIPT Certification in 2021

- A scholar will usually have an interest in heading to graduate college and obtaining a doctorate once they are thinking about