Τα 5 κορυφαία μυστικά για ένα λαμπερό δέρμ&alp

Author : paul
Publish Date : 2020-05-29 12:22:03


Τα 5 κορυφαία μυστικά για ένα λαμπερό δέρμ&alp

Ακολουθήστε αυτά τα πέντε βήματα για ένα υγιές και λαμπερό δέρμα.

1. Μείνετε ενυδατωμένοι

Κρατήστε το δέρμα σας ενυδατωμένο εσωτερικά αλλά και εξωτερικά. Προσπαθήστε να πίνετε πολύ νερό και να καταναλώνετε φυσικά φαγητά με μεγάλη συγκέντρωση νερού. ΟΙ ροφήματα με καφεΐνη ξηραίνουν το δέρμα,  ενώ το ίδιο συμβαίνει και με τα αλκοολούχα ποτά. Περιορίστε την καφεΐνη και το αλκοόλ και πιείτε άφθονο νερό, φυτικό τσάι ή χυμούς φρούτων με χαμηλή περιεκτικότητα ζάχαρης. Επίσης, χρησιμοποιήστε ένα ενυδατικό κάθε πρωί και βράδυ, ακόμα και αν το πρόσωπο σας είναι λιπαρό. Βρείτε ένα με δείκτη προστασίας SPF πάνω από 30 για ενυδάτωση το πρωί ή αγοράστε ένα ποιοτικό αντηλιακό για το πρόσωπο. Πιείτε άφθονα ροφήματα χωρίς καφεΐνη κατά την διάρκεια της ημέρας και κρατήστε στην τσάντα σας ένα υγρό ψεκασμού για το πρόσωπο σε περίπτωση που το δέρμα σας είναι πολύ ξηρό. Ψεκάστε το υγρό πάνω από το μέικ απ σας κατά την διάρκεια της ημέρας για επιπλέον ενυδάτωση.

2. Ξεκουραστείτε

Τα κύτταρα αναπλάθονται κατά την διάρκεια του ύπνου. Κατά την διάρκεια μιας νύχτας με κακό ύπνο, το σώμα σας ενδέχεται να μην περάσει σε μεγάλες περιόδους βαθιού ύπνου. Η έλλειψη ύπνου θα κάνει το δέρμα σας να φαίνεται πιο γερασμένο αφού δεν θα επουλώνεται η καθημερινή ζημιά που θα υποστεί. Η έλλειψη ύπνου προκαλεί φλεγμονή στα κύτταρα σας. Ενώ κοιμάστε, το σώμα σας κάνει αναδιανομή της υγρασίας, επομένως ο κακός ύπνος έχει σαν αποτέλεσμα την εμφάνιση πρησμένων σημείων γύρω από τα μάτια σας.

3. Καταναλώστε θρεπτικές τροφές με μεγάλη συγκέντρωση νερού

Συμπεριλάβετε τροφές με μεγάλη συγκέντρωση νερού, βιταμίνης C και αντιοξειδωτικών. Η παρακάτω λίστα περιέχει μερικές προτάσεις.

  • μούρα

  • σέλινο

  • αγγούρια

  • λαχανίδα

  • ντομάτες

  • καρπούζι

Αν δεν είστε σε θέση να συμπεριλάβετε υγιεινές τροφές στα γεύματα σας, σκεφτείτε να πάρετε συμπληρώματα βιταμίνης C ή πολυβιταμινών.

4. Βοηθήστε το πρόσωπο σας με ένα μασάζ

Σοβαρά, ένα μασάζ στο πρόσωπο αυξάνει την ροή του αίματος στο δέρμα. Χρησιμοποιήστε ένα κύλινδρο με ημιπολύτιμους λίθους και πιέστε με φορά προς τα κάτω το δέρμα σας. Ο κύλινδρος θα σας βοηθήσει να μειώσετε το πρησμένο δέρμα και να αυξήσετε την κυκλοφορία του αίματος. Ο πιο συνηθισμένος ημιπολύτιμος λίθος είναι ο νεφρίτης ο οποίος διατηρεί την θερμότητα και ζεσταίνει το δέρμα σας. Παρόλα αυτά, μερικοί προτιμούν τον ροζ χαλαζία ή τον οψιδιανό.

5. Καθορίστε πρωινές και βραδινές ώρες για την φροντίδα του δέρματος σας

Καθαρισμός

Πλύνετε το δέρμα του προσώπου σας δύο φορές την ημέρα με κρύο νερό. Το ζεστό νερό ξηραίνει το δέρμα και απομακρύνει τα φυσικά έλαια. Το βράδυ αφαιρέστε το μέικ απ πριν πλύνετε το πρόσωπο σας.

Απολέπιση

Κάντε απολέπιση στο δέρμα σας δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα. ΑΝ έχετε ευαίσθητο δέρμα ή θέλετε να βεβαιωθείτε ότι θα αφαιρέσετε όλα τα υπολείμματα του μέικ απ, κάντε απολέπιση το βράδυ. Αλλιώς, κάντε την απολέπιση το πρωί για να αφαιρέσετε τα νεκρά κύτταρα που σχηματίστηκαν κατά την διάρκεια της φυσικής διαδικασίας αναζωογόνησης η οποία συμβαίνει κατά την διάρκεια του ύπνου. Η μαγειρική σόδα είναι ένα εξαιρετικό φυσικό προϊόν απολέπισης αλλιώς μπορείτε να βρείτε ένα άλλο προϊόν απολέπισης στο διαδίκτυο.

Τόνωση

Χρησιμοποιήστε ένα ποιοτικό τόνερ χωρίς αλκοόλ για να φωτίσετε και να ενυδατώσετε το δέρμα σας. Τα τόνερ επίσης εξισορροπεί το pH του δέρματος. Η Mey από την Ελβετία φτιάχνει ένα τόνερ το οποίο περιέχει βιταμίνη C. Το δέρμα απορροφάει το τόνερ γρήγορα.

Ενυδάτωση

Χρησιμοποιήστε ένα ενυδατικό και επιλέξτε μια πιο απαλή φόρμουλα για το πρωί και μια πιο βαριά για το βράδυ. Αν το πρωινό σας ενυδατικό δεν περιέχει αντηλιακό χρησιμοποιήστε επιπλέον αντηλιακό ακόμα και αν έχει συννεφιά. Πολλοί ειδικοί στην φροντίδα του δέρματος προτείνουν επίσης την χρήση ενός ορού ή ενός ενυδατικού ελαίου κάθε νύχτα. Χρησιμοποιήστε προϊόντα μεικ απ που δεν ξηραίνουν το δέρμα και προσθέστε μια σκουρόχρωμη πούδρα για φυσική λάμψη στην τσάντα με το μεικ απ σας. Θυμηθείτε, καθαρισμός, απολέπιση, τόνωση και ενυδάτωση. Μετά από αυτά τα βήματα θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το μεικ απ σας.

 

Η φυσική σας λάμψη μπορεί να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο με ένα προϊόν τόνωσης και μια σκουρόχρωμη πούδρα για φυσική λάμψη. Προσθέστε λάμψη στο πρόσωπο σας με την Σκουρόχρωμη Πούδρα Για Φυσική Λάμψη η οποία είναι διαθέσιμη στο pharmnet, ή αλλιώς μπορείτε να κάνετε μια αναζήτηση στην ιστοσελίδα για διάφορα άλλα καλλυντικά προϊόντα ή προϊόντα φροντίδας για το δέρμα.Category : general

Why Candidates Fail In The Real Nutanix NCSR-Level-3 Certification Exam?

Why Candidates Fail In The Real Nutanix NCSR-Level-3 Certification Exam?

- Listed here is the great information... house schooling your son or daughter is legal in all fifty states.Heres the seize... most states


Easy Way to Clear VMware 5V0-31.19 Mock test

Easy Way to Clear VMware 5V0-31.19 Mock test

- Mock4Solutions assure your success in every exam in first attempt. 100% verified study ... Search your exam with the help of Mock4Solutions


Easy Way to Clear S90.09 Exam ~ Get S90.09 Dumps PDF

Easy Way to Clear S90.09 Exam ~ Get S90.09 Dumps PDF

- Get latest and updated exam material from mockdumps with passing guarantee in first try. We provide 24/7 customer support to our honorable students


Practice with Our Unique 1Z0-532 Exam Dumps PDF Questions:

Practice with Our Unique 1Z0-532 Exam Dumps PDF Questions:

- Everyone wants to pass the exam in first try. Visit CertsAdvice website for an easy preparation of your exam