10 ponttal lemaradva a Manchester United nem hajlandó lemondani a Premier League címre való vadászatról

Author : maradona10
Publish Date : 2021-02-15 16:59:47


10 ponttal lemaradva a Manchester United nem hajlandó lemondani a Premier League címre való vadászatról

10 ponttal lemaradva a Manchester United nem hajlandó lemondani a Premier League címre való vadászatról ...

 

 

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer nem akar feladni a 2020/2021-es Premier League címért folyó versenyben. Solskjaer hangsúlyozta, hogy az idény még mindig hosszú, és mindenre van esély, hogy megtörténjen.

A Manchester United nem tudott közel kerülni a Manchester City-hez, miután a Premier League 2020/2021 24. héten a West Brom United elleni, vasárnapi meccsen (1/21) csak 1: 1-es döntetlent játszott vasárnap (20/22/2021). Ez az eredmény arra készteti a Vörös Ördögöket becéző klubot, hogy hét ponttal lemaradva a ranglistán a Manchester Citytől.

A pontkülönbségnek esélye lehet 10 pontra bővülni, ha a Manchester City meg tudja nyerni az Everton elleni, 16. héten elhalasztott mérkőzés párharcát, amelyet csütörtökön (21/22/2021) rendeznek a WIB reggeli órájában.

Ole Gunnar Solskjaer azonban nem aggódik, és ragaszkodik ahhoz, hogy csapatának meg kell nyernie a szezon összes hátralévő mérkőzését.

"Hamarosan senki nem adja neki a címet. Ezt a szezont nagyon nehéz megjósolni, bármi megtörténhet, és természetesen nem vagyunk elégedettek, ha a második helyen végezünk" - mondta Solskjaer, a Sky Sports hétfői idézete szerint (15/2 / 2021).

"Mi vagyunk a Manchester City-hez legközelebb álló csapat, és továbbra is kihívást jelentünk nekik. Nem hagyjuk, hogy elcsússzanak. Szóval meg kell nyernünk a többi meccset is, hogy ebben a helyzetben legyünk" - mondta Solskjaer.

Ole Gunnar Solskjaer bizalma bizonyosan nem oktalan. A Manchester Unitednek még 14 mérkőzése van hátra ebben a szezonban a 2020/2021-es Premier Ligában.

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer megbánta a West Brom United elleni 1-1-es döntetlent. Solskjaer csalódott volt, mint a legtöbb csapatmenedzser, azzal, hogy a Video Assistant Referee-t (VAR) hibáztatta, mert úgy érezte, csapata kétszer is hátrányos helyzetbe került.

Ez a WBA góljának pillanatára utal a meccs elején, ahol Solskjaer szerint a gólszerző megsértette a Manchester United védőjét, Victor Lindelofot.

Aztán Solskjaer példát vett Harry Maguire sikeréről, amikor gólt szerzett a Burnley elleni mérkőzésen, majd a játékvezető a VAR miatt nem engedélyezte a gólt. Akkor úgy ítélték meg, hogy a Manchester United kapitánya szabálysértést követett el egy légi párbaj során.

"Amikor Harry Burnley elleni gólját kizárták, ezúttal nem csupán szabálytalanságról volt szó. Volt csatárként biztosan nem szeretem a gólok kizárását. Mindazonáltal következetességet szeretnék" - mondta Solskjaer a klub hivatalos honlapján. .

"Természetesen ez inkább szabálytalanság, mint amit Harry tett a Burnley-játékosokkal. Bosszantó lenne, ha kizárnák a gólokat, de mindkettő megérdemelte volna a továbbjutást" - folytatta.

Marcus Rashford alapcsatárrá változott a Manchester Unitednél. Nem meglepő, hogy a rajongók elkezdték összehasonlítani Rashfordot Cristiano Ronaldóval és Wayne Rooney-val.

Miután 2003-ban csatlakozott a Lisszaboni Sportinghoz, Ronaldo gyorsan szupersztárrá vált a Unitednél. Tovább erősödött, és a Vörös Ördögök támasza lett, mielőtt 2009-ben a Real Madridba költözött, 80 millió fontért.

Wayne Rooney 2004-ben csatlakozott a Manchester Unitedhez abból a klubból, amelyben fiúként szerepelt, Everton. Rooney 13 ragyogó évet töltött az Old Traffordon, sőt a Vörös Ördögök minden idők legjobb góllövője lett.

A vörös ördögök az évek során küzdöttek olyan egyedi tehetségek megtalálásáért, mint Rooney és Ronaldo. Nemrégiben azonban úgy gondolják, hogy Rashford tehetséggel tölti el a Rooney és Ronaldo által hagyott űrt.

Azonban igaz-e, hogy Rashford megérdemli, hogy az Old Trafford két szupersztárját helyettesítse? Hadd szóljanak a statisztikák.

A Transfermarkt adatait tekintve itt találjuk Marcus Rashford, Wayne Rooney és Cristiano Ronaldo teljesítményének összehasonlítását az első 250 mérkőzésen a Manchester Uniteddel.

Mérkőzés: 250

Indító: 178

Pótjátékosok: 72

Gólok: 83

Segít: 51

Gólok büntetőkből: 8

Perc percenként: 199,6

Percek büntetés nélküli gólonként: 220,9

Perc percenként vagy gólpasszonként: 123.6

Mérkőzés: 250

Indító: 205

Pótjátékos: 45

Célok: 99

Segít: 60

Gólok büntetőkből: 13

Perc percenként: 190,3

Percek büntetés nélküli gólonként: 219,1

Perc percenként vagy gólpasszonként: 118.5

 



Category : news

Secrets to Pass ACFE CFE-Investigation Certification Exams With Ease In 2021

Secrets to Pass ACFE CFE-Investigation Certification Exams With Ease In 2021

- The Cyber security is a means to protect the automated and interconnected system from any authenticated Pass your Exam access.


Interactive Microsoft 365 MS-100 Testing Engine

Interactive Microsoft 365 MS-100 Testing Engine

- Dumpsleader’s Interactive Microsoft Microsoft 365 MS-100 Testing Engine


What is behind the increase in gang violence in France?

What is behind the increase in gang violence in France?

- democrats-introduce-impeachment-resolution-accusing-trump-of-incitement-of-insurrectionq-sjskulogrmu-qjullayjjngfdqypu-ahyjuka-jsahkamijhayhsku-kanhgtjhas


The Secrets to Pass CWNP CWSA-101 Certification Exams With Ease

The Secrets to Pass CWNP CWSA-101 Certification Exams With Ease

- The innovation business is apparently the quickest developing vocation decision in most creating countries.Even if you only been involved with homeschooling