A Fast & Furious 9 59,1 millióval debütál Kínában és nyitóhétvégén 150 et gyűjthet

Author : tiaranurbaeti1818
Publish Date : 2021-05-22 17:30:16


A Fast & Furious 9 59,1 millióval debütál Kínában és nyitóhétvégén 150 et gyűjthet

A „ Fast & Furious 9 ” megmenti a mozit. Nos, talán túlzás, de igaz, hogy az Universal filmjének kezdeti nemzetközi sikere annak a jele, hogy az ipar visszatér a koronavírus előtti normális helyzethez. Miután néhány nappal ezelőtt a legjobb COVID-premier volt Koreában, a versenyek és a szappanoperák sorozatának új része teljes gázzal érkezik Kínába.

A Justin Lin rendezte film a világ legnagyobb piacán mutatkozott be 59,1 millió dollárral a The Hollywood Reporter adatai szerint, amelynek 150 milliós nyitóhétvégéje lehet a vége. Az ábra a harmadik legjobb nyitónapot jelenti a Universal számára Kínában, a sorozat többi része mögött, és a második legjobb a COVID utáni kínai pénztárban.

A 'Fast & Furious 9' a héten jelent meg Kínában , Dél-Koreában, Oroszországban, Hongkongban és a Közel-Keleten, az első héten összesen 69,8 milliót felhalmozva. Várhatóan 150 és 180 millió dollár közötti összesítéssel fejezheti be a vasárnapot, így 121 millió dollárral haladja meg a pandémia idején (az Egyesült Államok nélkül) eddig a legjobb nemzetközi premier címet viselő „Godzilla vs. Kong” -t .

Az amerikai színházak újra életre kelnek, és az elkövetkező hetekben olyan címek érkeznek, mint az „A Quiet Place 2” és a „Cruella” (május 28.), amelyek nagyon jól járhatnak a közönség számára. De a Universal úgy döntött, hogy vár még egy kicsit, amíg Vin Diesel és a cég autójai eljutnak az ország színházaiba: várhatóan június 25-ig a mozik jobb állapotban lesznek, és lehetővé teszik a „Fast & Furious 9” premierjét. a lehető legközelebb legyen ahhoz, ami a világjárvány előtt volt.

A Universal akció-saga ezen a héten összesen 69,8 millió dollárt hozott bizonyos kiválasztott külföldi piacokon

Az évközi kasszaszezon ígéretes kezdetén a Fast & Furious legújabb része 59,1 millió dollárra rúgott Kína-premierjének napján, miközben a hét közepén más kiválasztott piacokon is stabil hétköznapi üzletet folytatott. a kezdeti összérték 69,8 millió dollár a hétvégére tart.


 
A kínai nyitónap a Universal történetében a harmadik legnagyobb volt a sorozat két korábbi filmje mögött, és a második legnagyobb azóta, hogy a pénztár fellendült a világjárványból.

A Universal motorsport-saga először nyílik a tengerentúli kiválasztott piacokon, mielőtt június 25-én elindulna az észak-amerikai pénztárnál. Ezen a héten ez magában foglalta azokat a területeket, amelyek kilábaltak a COVID-19-ből, például Kína, Dél-Korea és Oroszország. Az F9 ezen a héten indult Hongkongban és a Közel-Keleten is.


 
Justin Lin rendezte a forgatókönyvből, amelyet Daniel Casey-vel közösen írt. Az F9 A dühösek sorsa 2017 folytatása. Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, John Cena, Jordana Brewster, Nathalie Emmanuel, Sung Kang, Michael Rooker, Helen Mirren, Kurt Russell és Charlize Theron sztárjai.

Több mint 70 millió dollár gyűjtött össze Fast & Furious: F9-et

Végre megérkezett a film, amely úgy néz ki, hogy elindítja a színházak visszatérését, és senki sem lepődik meg, amikor megtudja, hogy ez nem más, mint egy Gyors és dühös film.

A Fast Saga évek óta pénztárcai óriás, és az eddigi legnagyobb rugalmasságot kínálja az F9-tel, amely a világjárvány kezdete óta a legnagyobb színházi számokat vonzza.

A film Észak-Amerikában még egy hónapig nem nyílik meg, de egyes nemzetközi piacokon az első megnyitások már most is nagy előnyöket mutatnak.

A Deadline box office frissítése szerint az F9 több mint 70 millió dollárt keresett a tengerentúlon, annak ellenére, hogy csak néhány piacon nyitott.

10,7 millió dollárt keresett kétnapos koreai, hongkongi, oroszországi és közel-keleti megnyitóján. A dolgokat pénteken tágra nyitották, és összértéke meghaladta a 70 millió dollárt.

A hivatalos szám folyamatosan növekszik, ahogy a számok folyamatosan jönnek.

Az F9 sikere remek hír a filmipar számára, mivel egyértelmű, hogy az emberek készek visszatérni a mozikba.

Az olyan filmek, mint a Godzilla vs. Kong és a Mortal Kombat, stabil indulást mutattak a pénztárnál, annak ellenére, hogy egyszerre adták ki őket az HBO Max-en.

Ezek a korai visszatérések reményt kínáltak a régóta szunnyadó színházak számára, de az F9-hez hasonló sláger olyan monumentális pénzre képes, amelyre a kiállítóknak szüksége van.

Mivel a 2020-as nagyszerű filmek nagy része 2021-re tolt vissza, ez a nyár már tele van nagy sikerfilmekkel.

A Warner Bros. Két júniusi felajánlásának, John Chu In the Heights és The Conjuring: The Devil Made Me Do It-nek szilárdan kell teljesítenie, tekintve elérhetőségüket és IP-jüket.

Július tele van pénzgenerátorokkal, élükön a Marvel Fekete Özvegyével, aki több mint egy éve vár a kulisszák mögött.

Ennek az F9 mellett a nyár egyik legjobb művészének kell lennie, majd a Space Jam: A New Legacy, a Hotel Transylvania: Transformania, a Snake Eyes és a Jungle Cruise következik.

A dolgok a pénztár után néznek, és az F9 az adrenalin-rohammá formálódik, amire vártunk, hogy a dolgok helyreálljanak.

https://gumroad.com/miko12/p/universal-s-action-saga-grossed-a-total-of-69-8-million-in-select-foreign-markets-this-week



Category : news

Justin Turner said his goal of getting around

Justin Turner said his goal of getting around

- For the last four or five years, Justin Turner said his goal of getting around or under 200 pounds would always plateau at 201 or 202


Pass NetApp NS0-509 Exam Questions In First Attempt

Pass NetApp NS0-509 Exam Questions In First Attempt

- CertsLeads enables you to prepare your certification exams, Get most actual and updated exam questions PDF for passing the certifications exam in first attempt


Gabby Douglas: US Olympic star alleges abuse by Dr. Larry Nassar dashee

Gabby Douglas: US Olympic star alleges abuse by Dr. Larry Nassar dashee

- <br><br>Douglas allegation follows statements by former USA Gymnastics teammates McKayla Maroney a


Monarca Temporada 2 VER ONLINE SUB ESPANOL Latino

Monarca Temporada 2 VER ONLINE SUB ESPANOL Latino

- [!PELISPLAY!] Monarca (Temporada 2 capitulos completo) Temporada 2 Capitulos completo Ver Online Gratis — Completo HD Sub Espanol