A Snyder Cut minden rosszat kijavít az eredeti Justice League-ben . Most mi?

Author : maradona10
Publish Date : 2021-03-20 05:57:59


A Snyder Cut minden rosszat kijavít az eredeti Justice League-ben . Most mi?

Március 18-án Zack Snyder bemutatja az Igazság Ligája verzióját, a filmet megfogalmazó rendező eredeti darabját, az Igazságügyi Liga Snyder Cut nevet , és komolyan beszélnünk kell veled és én, mert szerintem nem tudja, mi a Snyder Cut a film ezen a pontján, szójátékkal. Ne aggódj, gyorsan elmagyarázom neked. A filmekben vagy bármely olyan streaming platformon látott Zack Snyder Justice League , ahol a film elérhető volt (jelenleg már nem érhető el), valójában nem Zack Snyder Justice League- je. Inkább az Igazságügyi Ligához hasonlíta Warner Bros-tól Zack Snyder eredeti ötletével vagy Joss Whedon (hírhedt) Justice League-vel , akik annyi változtatást hajtottak végre az eredeti forgatókönyvben és annyi új jelenetet forgattak, hogy végül egészen más film lett, amely a filmek kevesebb mint 20% -át vette fel az eredeti felvételeket és megváltoztatta Snyder amúgy is tökéletes akciójeleneteit, megváltoztatva nemcsak a történet hangnemét, hanem a tempóját is. A Warner Bros-t egyébként a „Whedon-vágás” sem győzte meg. 2017 májusában, amikor a filmet már leforgatták és megszerkesztették, Snyder otthagyta a projektet, miután egy családtagja személyes tragédiát szenvedett.. A tragédia ellenére visszatért a munkába, de akkora nyomás nehezedett rá, hogy megváltoztassa a történelmet, és úgy döntött, hogy nem érdemli meg ezt a csatát. A Warner Bros nem szerette a kezdeti vágást, amelyet elküldtek nekik, ezért kihasználták Snyder távozását, hogy Joss Whedon rendező gondoskodjon a nem tetsző dolgok kijavításáról.

https://canvas.oli.cmu.edu/eportfolios/456/Home/_Ver_After_2_2021_Pelcula_Completa_en_Espaol_y_Latino

A problémák valójában korábban kezdődtek. Zack Snyder sötét verzióra vágyott (kapcsolódva Snyder korábbi filmjeihez a DC Univerzumban: Az acél embere és a Batman vs. Supermanés arról, hogy minden szereplőjének veszteségéről beszélt), a Warner Bros.-ról pedig egy fényesebbre, viccekkel, a Marvel Cinematic Universe filmjeire emlékeztetve (alapvetően mi nem volt a Snyder-film). Whedonnak, akit korábban a forgatókönyv „könnyítésére” vettek fel (az első két Bosszúálló rész rendezéséből származott), nem pedig rendezéssel, állítólag hozzá kellett volna adnia a filmhez az akció és a humor tökéletes kombinációját, amelyet a stúdió keresett. . Whedon új jeleneteket írt, megváltoztatta a történetet, és a film körülbelül 50% -át újraforgatták (becsült költsége 25 millió dollár). Snyder távozása előtt a Warner Bros képregényírót, Geoff Johnsot is bevitte, aki a Shazam! Adaptációkért volt felelős utólag .és Aquaman .

https://summitesc.instructure.com/eportfolios/231/Home/Repelis__Ver__Tom_y_Jerry_Pelcula_Completa_en_Espaol_Latino

Tehát a Snyder vágás, az a Snyder Cut a rendező eredeti vágására hivatkozik, még mielőtt a CGI utómunkálatai megkezdődtek volna. Ez az eredeti négy órás fekete-fehér változat CGI vagy zene nélkül lényegesen más cselekményt és hosszú listát tartalmazott olyan jelenetekről, amelyek sokkal fontosabb karakterekkel voltak vágva, mint például Cyborg vagy Aquaman. Új zöld lámpások is megjelentek. Ja, és Batmannek volt egy Csillagok háborúja pillanat: emlékszel, amikor Finn fel akarja robbantani magát a hajójával, és Rose az utolsó pillanatban megmenti? Tedd Batman-t oda, ahol Finn és Wonder Woman és Aquaman mondja, ahol Rose-t mondja, és, bumm, vegye át a jelenetet az Utolsó Jediből .

https://shrs-pitt.instructure.com/eportfolios/5710/Home/Repelis__Ver__Rpidos_y_Furiosos_9_Pelcula_Completa_en_Espaol_Latino

A filmet 2017. november 17-én mutatták be, és megkapta a kritikusok ütését és a nézők csalódását . A film világszerte 657,9 millió dollárt keresett . Igaz, hogy a Batman & Superman: Dawn of Justice alatt volt , ami nem tetszett a kritikusoknak és a közönségnek sem, de 872,7 millió dollárt gyűjtött be, sem a 821,8 milliót, amelybe a Wonder Woman belépett, sem az Aquaman 1148 millió dollárját . A probléma az, hogy DC források szerint a film 650 millió dollárba került, amit a Warner Bros. még soha nem erősített meg vagy tagadott. Ha figyelembe vesszük, hogy az Aquaman 200 millió dollárba került ...

https://rgvcollege.instructure.com/eportfolios/1071/Home/Repelis__Ver__Un_prncipe_en_Nueva_York_2_Pelcula_Completa_en_Espaol_Latino

Tehát, mivel nem tetszett nekik a végleges változat, mindenki úgy gondolta, hogy az eredeti verziónak jobbnak kell lennie, és elkezdték igényelni a közösségi hálózatokon, méghozzá olyan tömeges finanszírozási kampányt létrehozva, amely kezdetben 20 000 dollárt gyűjtött be marketing akciókba történő befektetés céljából, amelyek eredményeként a nyilvánosság a moziban vagy DVD-n láthatta Snyder eredeti darabját. Annak tudatában, hogy 180 000 ember írta alá a vírusos petíciót a Change.org oldalonAz eredeti montázs nyilvánosságra hozatalához képet kaphat arról, hogy mennyi rajongót érdekel. Igaz, hogy a mozgalom a legutóbbi San Diego Comic-Con után lendületet vett, és további 110 000 dollárt sikerült összegyűjteni, amelyet az Amerikai Öngyilkosság-megelőzési Alapítványnak (AFSP) juttattak (ami összefüggésben van a család tragédiájával). Snyder).

https://summitesc.instructure.com/eportfolios/225/Home/Repelis__Ver__Centinela_Pelcula_Completa_en_Espaol_Latino

Mindehhez hozzá kell tennünk, hogy a kibővített eredeti montázs Snyder számára bevált, legalábbis kritikával. Filmjeinek kiterjesztett verzióinak újraindítása jót tett a szalagoknak. Ez történt a Watchmen- szel és Batman vs. Superman: Az igazság hajnala . Tehát a rajongók (az a 180 000 ember univerzuma, akik még egy-egy dollárt sem hajlandók feltenni) azon tűnődtek: miért ne lehetne az Igazságügyi Ligával is ? Legyen óvatos, mindig felmerült a kérdés, hogy vajon van-e nyilvánvaló értelme annak, hogy a stúdió pénzt fektet be eredeti montázsba utómunka nélkül egy olyan film számára, amely a maga korában a vártnál kevesebbet gyűjtött össze. Hogy az HBO Max-en keresztül van, mert ha nem, akkor nem látja a fényt.

A kibővített változat nyilvánosságra hozatalának ötlete a film színészeinek, filmrendezőinek, televíziós producereinek, képregény-íróinak támogatásában részesült már a premier óta, amely támogatás a film premierjének második évfordulóján újra feléledt. Két év, aminek nem lett volna jelentősége, ha nincsenek az egymilliárd dolláros Marvel-kasszasikerek az Aquaman és Joker mellett , valamint a Shazam ugyanolyan tiszteletre méltó slágerei ! , amikor már mindenki halottá vált a DC karaktereinek filmadaptációiról.

A Warner Bros érdekli a darab kiadását? Feltételezve, hogy az eredeti film annyira eltér a végső vágástól és annyira megéri, Zack Snyder egyértelműen kárpótolt. Az azonban egyáltalán nem világos, hogy kompenzálja-e a Warner Bros-t. Először is, mert nincs annyi rajongótábor, hogy moziba mennék megnézni. De az is, hogy ráadásul, ha eleinte nem tetszett neki, és problémákat vet fel, és amikor alkalma nyílt rá, megfordította a filmet, miért vonná most vissza, és vallaná be, hogy 25 millió dollárt dobott a kukába (vagyis mondani, de már értesz engem)? Nem is beszélve arról a beruházásról, amelyet az utómunkálatokba, majd a szerzői jogok kezelésébe kellene megvalósítani azzal, hogy a film két különböző változata kerül az asztalra.

Ez egy dolog. Másrészt az a mozgalom, amely azt akarta, hogy Snyder vágja meg a fényt, ugyanarra a mozdulatra emlékeztetett, amely az Utolsó Jedik otthoni feldolgozásáért kiáltott . A mozgalom tagjait az amerikai média "mérgezőnek" minősítette. Alapvetően azért, mert Snyder eredeti montázsának szükségtelenségét kifejező cikkeket trollkodtak a közösségi hálózatokon.

De a zaklatás túlmutatott a sajtón. 2018 szeptemberében a DC Entertainment korábbi elnöke, Diane Nelson törölte Twitter-fiókját néhány, a #ReleaseTheSnyderCut mozgalomhoz kapcsolódó tag online zaklatása következtében. Ez bizony nem segített.



Category : news

Italy records highest daily jump in coronavirus deaths

Italy records highest daily jump in coronavirus deaths

- The total number of deaths now stands at 9,134, according to Italys Civil Protection Agency, more t


Lead Generation Guidance That Can Make All The Difference

Lead Generation Guidance That Can Make All The Difference

- https://www.codecademy.com/profiles/blog3434042072


Emphysema Treatment Market 2020 | Industry Demand, Fastest Growth, Opportunities Analysis and Forecast To 2026

Emphysema Treatment Market 2020 | Industry Demand, Fastest Growth, Opportunities Analysis and Forecast To 2026

- The Emphysema Treatment Market research report compiled by expert analysts studies the current and the future market trends. Market share, regional study and detailed market dynamics makes it a very c


CIMA CIMAPRA19-E03-1 Exam Practice Test Discount

CIMA CIMAPRA19-E03-1 Exam Practice Test Discount

- PremiumDumps is one of the best brands in the market that offers updated accurate exam preparation material for certification exam.