Az Erő Kim Jung Hyun Hordozásakor Shin Hye Sun Arat Taps Játékos Úr.

Author : pudidi pw
Publish Date : 2021-01-07 14:39:56


Az Erő Kim Jung Hyun Hordozásakor Shin Hye Sun Arat Taps Játékos Úr.

Kim Jung Hyun Továbbra Is Mutatja Elkötelezettségét A Kivitelezés És A Figyelmet A Részletekre Más Jelenetek. A színész jóképű kinézete megrúgta a gyilkost, a rendező pedig dicsérte.

A "Mr. Queen" nem is olyan régen kiadott egy videót a nyolcadik epizód forgatásának nagy része mögött. Mint mindig, ezúttal is a sageuk tvN pár fő drámája, Kim Jung Hyun és Shin Hye Sun uralta a videót.

A videó egy olyan jelenetről indul, ahol Kim So Yong (Shin Hye Sun)szívroham miatt ájult. Shin Hye Sun nehezen feküdt, miközben a többi színész kiabált, hogy a felhajtás körül.

Továbbá, a király Cheoljong (Kim Jung Hyun) kell vinni, de hogy vicces hibákat a párbeszéd. Bár Kim Jung Hyun nehézség emelő Shin Hye Sun edzés közben, felemelte őt könnyen forgatás valójában.


 
Kim Jung Hyun erejét azonnal learatta a"Mr.Queen" stábja és stábja. A színészek jóképűek, és más jelenetekben is megmutatják elkötelezettségüket a kivitelezés és a részletekre való odafigyelés iránt.

Kim Jung Hyun kirúgott egy gyilkost, a rendező pedig azzal dicsérte őt, hogy " ehhez nincs szükségünk kaszkadőrökre."Ezek a színészek azonban az ellenfelek játékával is játszanak, például amikor Shin Hye Sun viccet csinál, Kim Jung Hyun pedig azt mondja neki, hogy improvizálnia kell a helyszínen.

De amikor Shin Hye Sun próbálja ki, Kim Jung Hyun pontosan a hozzáadott ad-libnya saját létrehozni a gyönyörű színésznő nevetett. Ezután Shin Hye Sun gyakorolta, hogy a serpenyőt a fejébe dobja, és Kim Jung Hyun arcára nevetett, amikor a rendező meggyőzte őket arról, hogy a puffer biztonságos.

Néhány olyan klipben, amelyet még soha nem adtak ki, Shin Hye Sun gyakorlat futott a hídon, és bement a vízbe, elkerülve a lámpatesteket, ahogy tette. A jelenet gyakorlásakor Kim Jung Hyun megtaposta a lábát és Shin Hye Sun kitérő volt, amikor újra megpróbált viccelni.


 
Az utolsó jelenetben, Shin Hye Sun és Seol in Ah kénytelenek duzzadni, mert Kim Jung Hyun hosszú időt vesz igénybe, hogy sétáljon, tette mind a színésznő hangosan nevetett, amint a rendező azt mondta: "Cut".

A Shin Hye Sun Han Átka A "Mr. Queen" - Ben Erősnek Bizonyult, Az "Áldozat"

A "Mr. Queen" most Indonézia közönségének egyik kedvenc drámájává vált. A legutóbbi epizód néhány jelenete gyakran a dráma rajongóinak az Instagram-on való beszélgetése volt. Az egyik jelenet, amely Kim So Yong királynőhöz (Shin Hye Sun) tartozik a nyolcadik epizódban.

A jelenet felvételei Kim So Yong-ot mutatták, aki a jump the board-ot játszotta a szolgáival. A lélek a Jang Bong Hwan (Choi Jin Hyuk), egy gyönyörű nő, amely megjeleníti a bosszús kifejezést, miközben elítéli a Han Pyo Jin (Lee Cheol Min).

Han Pyo Jin az egyik munkás a kék házban, ahol Jang Bong Hwan szakácsként dolgozik. Han Pyo Jin csapdába ejtette Jang Bong Hwant, akit a rendőrség üldözött, sőt meg akarta ölni a férfit, aki kómában feküdt a kórházban.

"Ha itt maradok, a titkár han, hogy kurva lesz minden kívánságát. Felségárulás vádjával csapdába ejthetem az őseit, levadászhatom a Han névre keresztelt férfit, és megsemmisíthetem az őseit, hogy soha ne szülessen meg " - mondta szívében Kim So Yong.

Párbeszéd Kim So Yong ebben élénk beszélgetés a rajongók Indonézia. Órák sokan azt gondolják, ha a királynő átka hatékonynak bizonyult a való világban, ahol az áldozat a szeretett drámájának második vezetője.

A dráma második vezetője, amely a majmok sorsát a romantika világában kapja, Han Woo (Jung Hae In) A "alvás közben", Han Ji Pyeong (Kim Seung Ho) a "Start Up"-ban Han Seo Joon (Hwang in-Yeop) az "igazi szépség" - ben.

"Wow május kutukannnya olyan szomorú a fiú minden," írta az egyik rajongó. "Han az első, akit ismerek, elfogadja ezt az átkot Lady Han Jewel a palotában, megölték a száműzetés útján.."mondta a másik.

"Mamaaaaaa....."légy igazi" türelmes, igen, sir han, ne seo-jun " - mondta a többi rajongó. "Azt hittem, hogy felszabadítom a stresszt, csak Han Ji Pyeong ugyanaz a Han Seo Jun doang. Han csak nem gondolta, hogy Han Woo nem " - mondta a többi rajongó.

https://lms.redrover.org/eportfolios/3068/__/2020_
https://lms.redrover.org/eportfolios/3069/__/2020_
https://lms.redrover.org/eportfolios/3070/__/2020_
https://lms.redrover.org/eportfolios/3071/__/2020_
https://lms.redrover.org/eportfolios/3072/__/2020_
https://lms.redrover.org/eportfolios/3073/__/2020_
https://lms.redrover.org/eportfolios/3074/__/2020_
https://lms.redrover.org/eportfolios/3075/__/2020_
https://lms.redrover.org/eportfolios/3076/__/2020_
https://lms.redrover.org/eportfolios/3077/__/2020_
https://millenniumactressmovieversion.tumblr.com/
https://anti-lifemovieversiontw.tumblr.com/
https://sky-sharksonlineversion.tumblr.com/
https://thebestyearsonlinewatchtw.tumblr.com/
https://keep-rollingonlineversion.tumblr.com/
https://thegermanlessonversionmovie.tumblr.com/



Category : news

How Elon Musk Built Dogecoin And Became The 7th Richest Man In The World

How Elon Musk Built Dogecoin And Became The 7th Richest Man In The World

- 3 Ways To Avoid Common Soccer Injuries3 Ways To Avoid Common Soccer Injuries3 Ways To Avoid Common Soccer Injuries


North and South Korea teams unite at table tennis world championships becousined

North and South Korea teams unite at table tennis world championships becousined

- North and South Korea were due to play each other in the quarterfinals of the World Team Table Tenni


Latest and Verified [2020] SAP C_EWM_95 Exam Guide

Latest and Verified [2020] SAP C_EWM_95 Exam Guide

- ValidExamDumps is one of the largest platforms offering trusted preparation materials for the most competitive and sophisticated exams. One of the best-selling preparation materials offered by ValidEx


Exam 000-M77: Objectives of IBM Information Mgmt Optim Technical Mastery Test V2

Exam 000-M77: Objectives of IBM Information Mgmt Optim Technical Mastery Test V2

- Exam 000-M77 is also known as IBM Information Mgmt Optim Technical Mastery Test v2.