Az Igazságügyi Liga Gal Gadotja megerősíti, hogy Joss Whedonnal volt egy sor problémája

Author : arkhaardianto4
Publish Date : 2021-03-22 18:36:14


Az Igazságügyi Liga Gal Gadotja megerősíti, hogy Joss Whedonnal volt egy sor problémája

Gal Gadot megerősíti, hogy negatív tapasztalatokat szerzett Joss Whedonnal kapcsolatban az Igazság Ligája forgatásán, miután Ray Fisher bírálta az igazgatót.

https://kuntisnydercut2021.tumblr.com/

https://justiceleaguesnydercut-italiano.tumblr.com/

A Wonder Woman-t alakító Gal Gadot elárulja, hogy neki is voltak problémái Joss Whedonnal az Justice League forgatásán, és hogy részt vett a nemrégiben lezárult nyomozásban az üggyel kapcsolatban. A Marvel egykori filmrendezője átvette a DCEU együttes projektjét, miután az eredeti rendezőnek, Zack Snydernek el kellett lépnie.

Ez év elején, és miután hír érkezett arról, hogy Snyder képes lesz befejezni a Snyder Cut of Justice Ligát , Gadot főszereplője, Ray Fisher kijött és Whedont mérgező magatartással vádolta a projekt munkája közben. A színész elmondta továbbá, hogy Geoff Johns és Jon Berg sem tett semmit, amíg ez történt; ehelyett még Whedon elfogadhatatlan hozzáállását is lehetővé tették. Ez arra késztette a WarnerMediat, hogy hivatalosan vizsgálatot indítson ezen állításokkal kapcsolatban, amely több hónapig tartott és váratlan fejleményekkel járt. Most, hogy ez megtörtént, Gadot elárulja saját tapasztalatait Whedonnal és arról, hogy miként vett részt a vizsgálatban.

A The Los Angeles Times- szal a Wonder Woman 1984  mozikban és az HBO Max-en való közelgő megjelenésének sajtótájékoztatója keretében nyilatkozva Gadot elismeri, hogy ő is csúnyán találkozott Whedonnal az Justice League forgatásán . De Fisher problémáival ellentétben ez gyorsan megoldódott, amint elvitte az ügyet néhány felsőbb osztályba, és elégedett volt a tettekkel. Azt is hozzáteszi, hogy nem volt a helyszínen, amikor társsztársainak állítólagos horrortörténetei történtek, így közvetlenül nem tud erről beszélni. Ennek ellenére örül, hogy Fisher rávilágít a kérdésre.

- Örülök, hogy Ray kiment és elmondta az igazát. Nem voltam ott a srácokkal, amikor Joss Whedonnal lőttek - saját tapasztalatom volt [vele], ami nem volt a legjobb, de ott és akkor gondoztam. Elvittem a felsőbb osztályokhoz, és ők gondoskodtak róla. De örülök, hogy Ray felment és elmondta az igazát.

A Variety külön interjújában Gadot elárulja, hogy részt vett a WarnerMedia vizsgálatában a Whedonnal szembeni követelésekkel kapcsolatban, miközben a Justice League-n dolgozott . Bár a velük folytatott beszélgetések során nem vette bele a dolgok sajátosságait, azt mondja, hogy bízik abban, hogy tisztességesen és alaposan történtek. "Tudom, hogy nagyon alapos vizsgálatot végeztek, még azáltal is, hogy mennyi időt töltöttem velük" - mondta. A társaság Gadot észrevételeit megelőző nyilatkozatában azt mondták, hogy "javító intézkedéseket hoztak"de nem árulták el, hogy mik voltak a pontos megállapításaik. Biztos azonban azt feltételezni, hogy Whedon oldalán hibát találtak, tekintve, hogy lépéseket hajtottak végre utána.

Gadot a Justice League harmadik fő szereplője, aki felszólal Whedon ellen. Miután Fisher kezdetben nyilvánosságra került követeléseivel, az Aquamant alakító Jason Momoa támogatta őt, és elárulta, hogy őt is megkülönböztetés érte a film forgatásán. Így Henry Cavill, Ezra Miller és Ben Affleck marad az egyetlen, aki nem kommentálta az ügyet. Ennek ellenére nyugodtan mondhatjuk, hogy a WarnerMedia nyomozásának részeként interjút készítettek velük, mint Gadot. Hogy nyilvánosan megvitatják-e vagy sem, még várat magára.

Miért gúnyolják mindenki Zack Snyder káromkodó Batmanjét az Justice League-ben
A Justice League Snyder kivágásából kiderült, hogy tartalmaz Batman eldobta az f-bombát - de a rajongók és a becsmérlők miért gúnyolták annyira ezt a részletet?

Az a hír, miszerint az Justice League Snyder kivágása Batman eldobta az f-bombát, viccek támadását váltotta ki, rajongóktól és ellenségektől egyaránt, és valamilyen tisztességes okból. Zack Snyder felfedte a hírt, amikor nyilatkozott arról, hogy szerinte az Justice League ezen verziója R-besorolást kap-e , véletlenül megemlítve: " van egy jelenet, ahol Batman eldob egy f-bombát ", valószínűleg nincs tudatában az elméletileg nem fontos reakciónak utasítás generálna.

De hozzon létre egy reakciót, amely megtörtént, mivel a Sötét Lovag " f ** k " elgondolása sok embert elütötte. Noha ez olyan viccek és mémek szokásos választékát eredményezte, amelyeket az internet minden hír nyomán folyamatosan szolgáltat, sokak által kissé kevésbé könnyed reakció volt. Mint ilyen, a fogadtatás között volt olyanok száma, akik szeretettel csúfolják a leleplezést, ahogy valaki a legjobb barátjuknak tetszik, és mások, akik gúnyolódása inkább kritikus fogadtatásba kezdett, hogy miért volt ez a döntés rossz sorsú, ami rossz híreket tudott közölni a Snyder-vágással kapcsolatban .

Mert Batman csökken az F-bombát Zack Snyder Justice League vágott csak növeli tovább a tűzre annak tekintetében, hogy kritikákra Justice League és hasonszőrű voltak túlzottan éles. Noha nem kardinális bűn, ha szuperhősre esküszöm, mégis szürreális abban az értelemben, hogy a képregény Batmanje még a legsötétebb sorozatában sem szerepel, és mint ilyen, egy f-bomba hozzáadása sokak számára azt a benyomást kelti, hogy a film megpróbálta szemcsésebbé tenni a Sötét Lovagot azáltal, hogy olyan dolgokat csinál, amelyek karakterén kívül esnek. Valójában sokan valóban az Igazságügyi Liga komorabb hangulatába fektettek, ez még mindig felhúzhatja a szemöldökét, mivel már korábban egyértelművé tették, hogy a szuperhősök leejtése az f-bombát nem fogadja el jól. Ez azért van, mert hasonló megcsúfolása rózsa körül Robin azt mondja: „ f ** k Batman ”, a Titans - és ez volt vitathatatlanul jogos, hiszen épp most megszökött otthonról, és a mentor és érezte érthetően keserű.

A képregényrajongók számára a hírre adott negatív reakció gyökere valóban hosszú utat nyújthat. Szükségtelenül ideges nyelvhasználat, hogy hűvösnek tűnjön, az emberek hírhedten gyenge fogadtatására hivatkozott az All-Star Batman & Robin képregénysorozatra is  . Ez a képregény nemcsak azt látta, hogy Bruce egy nárcisztikus megalománia lett, aki bántalmazta gondozóit, ahelyett, hogy ápolta és nevelte volna őket, hanem egy jelenetet is, amelyben Batman háromszor egy mondatban " istenit " mondott - finoman tönkretéve az eredeti " istenverte Batman " sort - és iszonyatot használt Dick Grayson leírására . Érthető módon azok, akik elolvasták, vagy paródiának tekintették a dolgot, vagy ingerültek a rajzfilmszerű erőfeszítések miatt, amelyek Batman-t ideges figurává tették, átalakítva őt sztoikussá és merevedéssé olyanná, amit az emberek nem ismertek fel. Ezzel a háttérrel érthető, hogy egyesek hatalmas vörös zászlónak tekintik a pillanatot arra, hogy mi következhet az Igazságügyi Liga Snyder-válogatásával .

Noha ez az f-bomba vétel nem biztos jele annak, hogy a film csalódás vagy fantasztikus film lesz-e, emlékeztet arra, hogy milyen különféle elvárásokat támasztanak a különböző csoportok a Snyder Cut iránt; Míg egyesek szeretettel tréfálkoznak azzal kapcsolatban,  hogy Batman hogyan dobja el az f-bombát az Igazság Ligája aggodalma nélkül , mások attól tartanak, hogy ez annak a jele, hogy a négy órás extravagancia csak súlyosbítja a film kritikáját.

Zack Snyder legjobb 2021-es filmje nem lesz Justice League
A rajongók alig várják, hogy a kezükbe vegyék az Igazságügyi Liga Snyder Cut-ját, de a Holtak Hadserege végül Snyder legjobb 2021-es filmjévé válhat.

A rajongók érthető módon alig várják, hogy Zack Snyder kivágja a  Justice League-t , de lehet, hogy még Snyder sem a 2021-es év legjobb filmje. Ez a megtiszteltetés  a Holtak Hadseregé , amely visszatér a rendezőhöz a zombi műfajhoz, és a Netflixre érkezik a jövő év nyarán. A Holtak Hadserege  figurák izgalmas keverékei mindannak, ami eddig meghatározta Snyder karrierjét, és végső soron felülmúlhatja az Igazság Ligáját övező  haragot,  amikor mindent elmondunk és megteszünk.

A Holtak Hadserege  egy zsoldosok csoportját követi, akik egy zombikidió közepette egy Las Vegas-i kaszinót terveznek. A zombi és a heist műfajok összeolvadása már a Hadsereget is  innovatív bejegyzésként alapozza  meg Snyder filmográfiájában, de rengeteg más oka is van annak, hogy izguljunk a film iránt, köztük egy tipikusan kiterjedt szereplőgárda. A Snyder Cut  az elmúlt néhány hónapban lázas spekulációk tárgyát képezte, a rendező hatalmas változ&aa



Category : news

Supersonic airliner could fly LA to Tokyo in under three hours

Supersonic airliner could fly LA to Tokyo in under three hours

- Right now, a lot of us cant even fly out of our own countries, but if Florida-based planemakers Aerion are to be believed, by the end of the decade well be


Tretinoin Market Size, Share, Regional Overview and Global Forecast to 2026

Tretinoin Market Size, Share, Regional Overview and Global Forecast to 2026

- The Tretinoin Market research report compiled by expert analysts studies the current and the future market trends. Market share, regional study and detailed market dynamics makes it a very comprehensi


 Playoffs and it happens to be on CBS

Playoffs and it happens to be on CBS

- Incredible opening game for the 2021 NFL Playoffs and it happens to be on CBS


Biorationals Market Size | Industry Forecast 2025

Biorationals Market Size | Industry Forecast 2025

- Global Biorationals Market Analysis Report 2020 by Manufacturers, Regions, Type and Application, Forecast to 2025