Cruella: Emma Stone és Emma Thompson beszélgetésével várjuk a premiert

Author : tiaranurbaeti1818
Publish Date : 2021-05-24 13:39:21


Cruella: Emma Stone és Emma Thompson beszélgetésével várjuk a premiert

Nagyon kevés maradt a Cruella, az új Disney film premierjére, amely 101 dalmát gazember életét meséli el. A Geek kultúrában Emma Stone-nal és Emma Thompsonnal beszélgettünk. Olvassa el a teljes interjút a jegyzetben!

Közeledik a Cruella premierje ,az új Disney film, amely a 101 dalmát gazembert követi. Emma Stone felelős Estella játékáért, egy fiatal nőért, aki az utcán éléstől a Cruella-ként való elismerésig, a 70-es évek londoni divatikonjának.

A Geek kultúrában az új film főszereplőivel, Emma Stone-nal és Emma Thompsonnal tudtunk beszélni.

Meglepődött, hogy a Disney megengedte, hogy ez a film olyan sötét legyen?

- Kő: "valójában igen. Ez határozottan sötét egy Disney film, talán nem annyira egy R-osztályú film. De igen, sötétebb, mint a Disney-t már régóta láttam. "

A bárónő új ebben az univerzumban, ugyanakkor mesés és élő rémálom. Milyen volt a karakter létrehozásának folyamata?

- Thompson: "nagyon szórakoztató volt játszani, mert azt hiszem, néhány évet töltöttem azzal, hogy gazember legyek. Évtizedek óta játszom jó nőket, és most már tényleg gonosz nő lehetek. Nagyon jól éreztem magam, és minden alkalommal, amikor Emmával a forgatáson sétáltunk, úgy néztünk egymásra, mintha szobrok vagy műalkotások lennénk, amelyek egy bizonyos ponton voltunk. Valahogy, mindannyian hittünk a bárónőnek, csak bejöttem és betettem a szavakat. "

Milyen volt ezeket a csodálatos alkotásokat viselni? Tudott ülni a produkció alatt, tudott enni?

- Thompson: "nem, túl bonyolult volt. A fürdőszobába menni nehéz volt, és egy egész csapat ember vett részt benne. A cipő is kihívás volt, mert nem hordok semmi magasabbat, mint a szandál. Parókám is volt, így egy kicsit magasabb voltam a szokásosnál, és néhány helyen oldalra kellett mozdulnom. Általában 3 dalmát volt az arcomon is. A fehérnemű nagy probléma volt ".

Mi volt a legőrültebb ruhát viselt, mint Cruella, hogy úgy érzi, teljesen benne a szerepet?

- Kő: "a kedvenc ruhám, ami teljesen őrült volt, az a ruha volt, amelyet a szemeteskocsiban viseltem, mert többé-kevésbé 12 méteres farka volt. Ez nem volt rögzítve a ruhához, mert nem tudtam volna mozogni, az utolsó pillanatban hozzátették, amikor a szemeteskocsira szálltam, hogy rögzítsem ezt a részt. És ez nem volt olyan, mint amit távolról viselnél a való életben. De hogy őszinte legyek, volt egy szoknya is, amelyet az autóm fedezésére használtam. Ez is epikus volt, amikor megpróbáltunk odamenni az autóhoz, és letakarni a szoknyával, fantasztikus volt. Ezekben a pillanatokban azt gondolod: egy filmben vagyok".

- Thompson: "azok a pillanatok valódiak voltak, nem voltak CGI-k. Odament a kocsihoz, körbevette a ruhát, és úgy csinálta, mint egy milliószor, mert nehéz volt. Később, a kukásautó, amikor elköltözött, az az anyag, amely úgy készült, mint egy igazi kígyó, elhaladt, minden valódi volt. Imádtam, hogy nem volt CGI film".

A két színésznő arról beszélt, mennyire imádnivalóak a kölykök, és hogyan lopták el a reflektorfényt a jelenetekben. "Vannak olyan részek, ahol a kutyák CGI-ben voltak, de a forgatáson voltak. Bármilyen jelenetben is lehetnek, azok voltak" - mondta Stone. A maga részéről Thompson hozzátette: "igen, nagyon édesek voltak, olyan keményen dolgoztak. Kevés keresztjelük volt, bementek és kiültek, ültek a jeleken, vártak, majd díjat adtak nekik ".

Estella és Cruella között, melyik karaktert szereted jobban, és melyik volt a kihívás?

- Kő: "érdekes, mert van egyfajta elutasítás, amely egy bizonyos ponton Estellából származik, azt hiszem, édes, de nem teljesen személyre szabott. Azt mondanám, hogy van valami a Cruella-ról, ami nagyon csábító. Mert ő az, aki, teljesen elfogadja magát, tehát érdekel az a világ. Átlépett néhány határt, amit nem feltétlenül kereszteznék, de őszintén szólva ... azt hiszem, inkább a Cruellát szeretem. "

A bárónő nagyon kemény és önző, nincs gondja azzal, hogy az embereket saját hasznára használja. Tudna beszélni arról, hogyan közeledett a kapcsolata Estella?

- Thompson: "Igen, ő kemény, és úgy véli, hogy a minőség az egyetlen módja, és ez az, ami annyira szokatlan benne, valójában. Mint Emma (kő), nagyon érdekel a női karakter sötét oldala, mert ritkán lehet sötét. Vagyis mindig kedvesnek és jónak kell lennünk, a rossz anyák megbocsáthatatlanok, senki sem talál szavakat a rossz anyának. A Bárónő olyan cég, amit ő azt hiszi, hogy van ez a csodálatos mondás: 'Ha én nem vagyok cég, amit azt hiszem, azt, hogy a tehetség a fiók alján, mint sok más tehetséges nők, akik nélkül halt meg, termelő semmit, használata nélkül, hogy a tehetség'. Az igazság egy nagyon jó pont. Tehát, bár nem követném a nyomában, a saját kreativitása iránti elkötelezettségét, azt hiszem, ez valami csodálatra méltó. "

Az akcentus ábrázolása és a film párbeszéde, az érzelmi jelenetek vagy a divat uralása a hozzáállással, mi volt a legnagyobb kihívást jelentő dolog a Cruella létrehozásakor?

- Kő: "nem tudom, attól függ. Az ékezetek mindig költségesek. Azt hiszem, minden alkalommal, amikor egy karakternek fontos érzelmi jelenete van, egy olyan jelenet, amely megrendítő és segíti a történet előrehaladását, egy kis nyomást érez, mert van az a nap és az a pillanat, amikor ezt meg kell tennie. Ez a különbség a mozi és a színház között. Ha fáradt vagy aznap, így fog kiderülni a jelenet. Tehát mindig van az álmatlan éjszaka, mielőtt azt teszem, amit tudok, központi pillanat lesz ".

Hogyan kezeli az idegeit? Van valamilyen rituáléja, vagy gondol arra, hogy mit kell tennie a jelenet előtt?

- Kő: "nem, minden történik, miközben cselekszel. Minél több jelen van, annál kevésbé ideges. Ezért akartam általában színésznő lenni, mert nagyon ideges vagyok, és rájöttem, hogy inkább jelen vagyok, amikor improvizálok, vagy vígjátékot vagy színházat csinálok. Mert nincs ideje gondolkodni az összes többi dologról, ami aggaszt téged, a pillanatban kell lenned. "

Korábban nehéz karaktereket játszottál, de a bárónő különösen gonosz. Kapott inspirációt valakitől, akiről mesélhet? Milyen nehéz volt Emma Stone-nak gonosznak lenni?

- Thompson: "nos, színészkedünk, tehát nem vagyunk gonoszak. Semmi sem szórakoztatóbb, mint színlelni, és úgy tenni, mintha gonosz lenne, borzasztóan könnyen jött. Egy csodálatos és kedves nő nevelt fel, az anyám és az apám, egy csodálatos ember. Kedves és gondoskodó emberek vettek körül. A tapasztalatom az emberek, akik valóban gonosz, kemény, nárcisztikus ritka, de van néhány közülük a szórakoztató iparban. Nem fogok neveket mondani, de ismerjük őket, valójában néhányról beszéltek az utóbbi időben. A gonosz minden szakmában mindig lehetséges, és azt hiszem, a La bárónő sokféle ember keveréke. Nem tudja elviselni, hogy valaki más sikeres legyen, el kell pusztítania az összes versenyt. Tehát valaki erős személyiségét mutatja be, de a valóságban nagyon gyenge, és nem tud segíteni, csak előre látja a saját pusztulását, mert nem ismeri fel és fogadja el a tehetséget más emberekben. Tehát amikor lát valakit, aki nemcsak tehetségesebb, mint ő, de fiatalabb, nagyon nehéz neki elfogadni. És persze nagyon nehéz volt Stone-nal dolgozni, mert sokkal szebb, mint én, és mindennél jobban foglalkoztam vele,hogy Negronist minden nap munka után nagyon késő estig szedtem " - viccelődött a színésznő.

101 dalmát rajongója volt gyerekkorában? Milyen volt Szörnyellának hívni?

- Kő: "igen, nagyon tetszett a 101 dalmát rajzfilm. Azt hittem, Cruella egy vicces karakter. Felhívtak, hogy csináljam 6 évekkel ezelőtt, jóval azelőtt, hogy elkezdtük forgatni a filmet. Volt egy ötlet, a Disney-nek sok karaktere van. Ez egy 4 éves folyamat volt, különböző írókkal és különböző dolgokkal az asztalon. És úgy éreztük, hogy talán soha nem csinálunk egy Szörnyella filmet, mert bár ő egy érdekes és szórakoztató karakter, nem tudtuk, hogy milyen világban lenne értelme. Aztán, fogd meg, és tedd a 70-es ... Ő a Szörnyella 101 dalmaták, ugyanakkor nem, mert létrehoztunk egy új történet neki ".

Milyen volt Angliában 1970-ben? Mit találtál a leglenyűgözőbbnek, és mi hozott erre a pillanatra?

- Thompson: "olyan volt, mintha újra tinédzser lennék,



Category : news

Upgrade the quality of your assignment with My Assignment Help

Upgrade the quality of your assignment with My Assignment Help

- whenever you look for my assignment help, ensure that they are available 24/7.


On This Day: Arthur Ashe retires from tennis, April 16 1980 doyen

On This Day: Arthur Ashe retires from tennis, April 16 1980 doyen

- In the years that followed Arthur Ashes retirement, from tennis announced 35 years ago Thursday, he


Pass Oracle 1Z0-1060 Exam Questions In First Attempt

Pass Oracle 1Z0-1060 Exam Questions In First Attempt

- CertsLeads enables you to prepare your certification exams, Get most actual and updated exam questions PDF for passing the certifications exam in first attempt


Tips And Tricks On Managing Your Reputation

Tips And Tricks On Managing Your Reputation

- https://80millionmoviesfree.com/4-life-saving-hacks-for-a-clean-diy-storage/