Leicester City vs Liverpool mérkőzés eredménye: 3-1

Author : yeniyustiani20
Publish Date : 2021-02-13 16:31:02


Leicester City vs Liverpool mérkőzés eredménye: 3-1

Leicester City 3–1-re nyert a Liverpool ellen a 24. hét Premier League-mérkőzésén, a King Power Stadionban, szombaton (21/22/2021).

A vörösök Mohamed Salah révén átvették a vezetést. A rókák azonban James Maddison, Jamie Vardy és Havery Barnes révén meg tudták változtatni a helyzetet.

Ez a győzelem arra készteti a Leicestert, hogy 46-mal a Premier League ranglistáján a második helyre lépjen fel. Míg a Liverpool 40 ponttal a negyedik helyen áll.

A meccs menete

A Liverpool az első félidő elejétől kezdve nyomasztónak látszott. A vörösök által mutatott agresszív játékot azonban a leicesteri védelem továbbra is elnémíthatja.

Annak ellenére, hogy szorongatták, a Leicester a 11. percben előbb lehetőségeket teremthetett. Jamie Vardy lövése azonban még mindig a liverpooli léc fölé került.

A 15. percben James Milnert sérülés miatt ki kellett húzni. Az angol középpályást Thiago Alcantara váltotta.

Roberto Firmino majdnem megtalálta Liecester kapuját a 27. percben. Közeli lövését azonban Kasper Schmeichel még mindig fél kézzel meghiúsíthatja.

A Leicesternek ismét lehetősége volt gólt szerezni a 36. percben. De Vardy fejeséből a labdát Alisson elkapta.

Három perccel később Vardy ismét megfenyegette a liverpooli kaput. De ezúttal a lövés mégis a kapufára került.

A két csapat az utolsó pillanatig folytatta a nyomást. A gól nélküli döntetlen eredménye azonban az első félidő végéig nem változott.

Második kör

A Liverpool szabadrúgás révén kapott lehetőséget a második félidő elején. Trent Alexander-Arnold lövése azonban még mindig a kapufát találta el.

A Liverpoolnak végül a 67. percben sikerült áttörnie a holtpontot. Mohamed Salah-nak sikerült megnyitnia a vörösök vezetését, miután visszajelzést kapott Roberto Firminótól.

A Leicester a 81. percben egyenlíteni tudott. James Maddison szabadrúgása azonnal Alisson kapujába csúszott.

A gólt eredetileg nem engedték meg, mert Daniel Amartey-t leshelyzetnek tartották. A gólokat azonban a VAR felülvizsgálata után ítélték oda.

Két perccel később a Leicester valóban előrébb fordulhat. Kihasználva Alisson és Omar Kabak hibáit, Vardy könnyedén betalálhat egy üres kapuba.

Harvey Barnes sikeresen növelte a The Foxes előnyét a 85. percben. Wilfred Ndidi visszajelzéseinek felhasználásával Barnes 3-1-es győzelemmel elérte, hogy a Rókák bezárják a mérkőzést.

A játékosok felállása
Leicester City: Schmeichel (GK), Amartey, Evans, Soyuncu, Ricardo, Ndidi, Tielemans (Choudhury 87 '), Albrighton (Perez 74' (Mendy 90 ')), Maddison, Barnes, Vardy.

Liverpool: Alisson (GK), Alexander-Arnold, Kabak, Henderson, Robertson, Wijnaldum (Shaqiri 87 '), Jones (Oxlade-Chamberlain 75'), Milner (Alncatara 17 '), Mane, Salah, Firmino.

Olvassa el:
A Liverpool figyeli a középpályást, Gladbachot, aki Wijnaldum helyére lép?
Üdvözöl! Annak ellenére, hogy baklövéseket követett el, nem voltak olyan Liverpool-játékosok, akik kritizálták volna Alissont



Category : news

Cisco Certification and Training

Cisco Certification and Training

- Cisco specializes on networking hardware and equipments such as routers and network switches.


Get Helpful Tips About Facebook Marketing That Are Simple To Understand

Get Helpful Tips About Facebook Marketing That Are Simple To Understand

- business thats small or large, Facebook has a lot of benefits. Keep these tips in mind if you want to get the most benefit from Faceboo


Global Bottle Coolers Market Size, Segment, Analysis To 2025

Global Bottle Coolers Market Size, Segment, Analysis To 2025

- Global Bottle Coolers Market Analysis Report 2020 by Manufacturers, Regions, Type and Application, Forecast to 2025


Verified (2020) Juniper JN0-662 Dumps Pdf Real Questions & Answers

Verified (2020) Juniper JN0-662 Dumps Pdf Real Questions & Answers

- CertsLeads enables you to prepare your certification exams, Get most actual and updated exam questions PDF for passing the certifications exam in first attempt