Lewis Hamilton felhívja az F1-et az emberi jogokra a Bahreini GP előtt

Author : tiaranurbaeti1818
Publish Date : 2021-03-25 19:43:39


Lewis Hamilton felhívja az F1-et az emberi jogokra a Bahreini GP előtt

Lewis Hamilton kijelentette, hogy a Forma-1 már nem hagyhatja figyelmen kívül az emberi jogi kérdéseket a meglátogatott országokban, és a sport vezérigazgatóját, Stefano Domenicalit kényelmetlen helyzetbe hozza, miután elutasította az állítólagos emberi jogi visszaélésekkel kapcsolatos független vizsgálat megindítására irányuló felhívásokat. a Bahreini Nagydíjjal.

https://godzilla-vs-engkong-samatine.tumblr.com/

https://godzilla-vs-engkong-samatine.tumblr.com/post/646657045890760705/ver-godzilla-vs-kong-pelicula-completa-en?is_related_post=1

https://godzilla-vs-engkong-samatine.tumblr.com/post/646641944320147456/ver-godzilla-vs-kong-pelicula-completa-online?is_related_post=1

Az F1-es világbajnok a szezonnyitó verseny előtt beszélt Bahreinben, és egyértelmű volt abban az álláspontban, amelyet tavaly mutatott be. "Vannak kérdések a világ minden táján, de nem hiszem, hogy ezekbe az országokba kellene mennünk, és csak figyelmen kívül kellene hagynunk az ezeken a helyeken zajló eseményeket, megérkeznünk, nagyon jól éreznünk magunkat, majd távoznunk" - mondta Hamilton, mielőtt kiderült, hogy a olyan súlyos helyzetben van Bahreinben, hogy az elmúlt hónapokat azzal oktatta.

„Ennyi éven át ideérkezve nem voltam tisztában az emberi jogi kérdések minden részletével. Időt töltöttem az emberi jogi jogi szakértőkkel, az olyan emberi jogi szervezetekkel, mint az Amnesty ”- mondta a 36 éves férfi. „Az Egyesült Királyság nagyköveténél jártam itt Bahreinben, és beszéltem a bahreini tisztviselőkkel is. Jelenleg a megtett lépéseim privátak voltak, és úgy gondolom, hogy ez a helyes módja annak, hogy ezt megtegyem, de határozottan elkötelezett vagyok amellett, hogy minden lehetséges módon segítsek. "

Hamilton vált egyre hangosabb kampányossá, akit a legszembetűnőbb módon a Black Lives Matter mozgalom tavalyi támogatásával láttak, és egy ügy legújabb támogatása biztosan hasonló figyelmet fog felhívni. Nem valószínű, hogy a Domenicalival jól megy. Múlt pénteken az olasz, aki az F1 új vezérigazgatója lesz szeptemberben, elutasította a bahreini vizsgálat iránti felhívásokat, mivel egy 61 brit képviselőből álló csoport és egy csoport brit, az FIA-nak és Hamiltonnak küldött levélben arra bátorította őket, hogy hozzanak létre egyet. 24 emberi jogi csoport koalíciója a Bahreini Jogok és Demokrácia Intézetének (Madár) vezetésével.

"Fontos tisztázni, hogy a Forma-1 nem határokon átnyúló nyomozó szervezet" - írta válaszában Domenicali. „Sportjogtulajdonosok vagyunk, akiknek fontos feladata sportunk népszerűsítése az egész világon, összhangban az általam meghatározott politikákkal. A kormányokkal és más szervekkel ellentétben nem vagyunk képesek végrehajtani az Ön által kért intézkedéseket, és nem lenne helyénvaló, ha úgy teszünk, mintha tudnánk. "

Az F1 válaszát Sayed Ahmed Alwadaei, a Bird ügyvédi igazgatója elutasította. "Egyszerűen nem fogadjuk el, hogy egy többmillió fontos vállalkozásnak nincsenek erőforrásai vagy kapacitása egy ilyen vizsgálat megindításához" - mondta. "Az F1-nek sürgősen felül kell vizsgálnia álláspontját."

Csütörtökön a bahreini kormány közleményt adott ki, amelyben válaszolt a vizsgálat iránti felhívásra, és ragaszkodott ahhoz, hogy „nemzetközileg elismert emberi jogi biztosítékokat” vezetett be.

... amikor ma csatlakozol hozzánk Indonéziából, egy kis szívességet kell kérnünk. Ezen viharos és kihívásokkal teli időkben milliók támaszkodnak a Guardianra az igazság és az integritás mellett álló független újságírás terén. Az olvasók úgy döntöttek, hogy 2020-ban több mint 1,5 milliószor támogatnak minket anyagilag, 180 országban csatlakozva a meglévő támogatókhoz.

Az Ön közreműködésével továbbra is nagy hatású jelentéseket fogunk nyújtani, amelyek képesek ellensúlyozni a téves információkat, és mindenki számára hiteles, megbízható hírforrást kínálnak. Részvényesek és milliárdos tulajdonosok nélkül saját napirendet állítunk össze, és igazságkereső újságírást nyújtunk, amely mentes a kereskedelmi és politikai befolyástól. Amikor ez soha nem számít többet, akkor félelem és szívesség nélkül kivizsgálhatjuk és kihívhatjuk.

Sokakkal ellentétben megtartottuk választásunkat: a Guardian újságírásának nyitva tartását minden olvasó előtt, függetlenül attól, hogy hol laknak, vagy mit tudnak fizetni. Tesszük ezt, mert hiszünk az információs egyenlőségben, ahol mindenki megérdemli a pontos híreket és az átgondolt elemzéseket. Nagyobb számú ember tájékozott marad a világ eseményeiről, és inspirálódik az értelmes cselekvésre.

Célunk, hogy átfogó, nemzetközi perspektívát kínáljunk az olvasóknak a világot formáló kritikus eseményekről - a Fekete Élet Anyag mozgalomtól kezdve az új amerikai közigazgatásig, a Brexitig és a világ lassú megjelenéséig egy globális világjárványból. Elkötelezettek vagyunk, hogy megőrizzük hírnevünket az éghajlati veszélyhelyzetekről szóló sürgős és hatékony jelentések terén, és úgy döntöttünk, hogy elutasítjuk a fosszilis tüzelőanyaggal foglalkozó vállalatok reklámozását, eladjuk az olaj- és gázipartól, és irányt szabunk a nettó nulla kibocsátás elérésére 2030-ig.

Ha valaha volt idő csatlakozni hozzánk, akkor most van. Erőforrássá teheti a Guardian újságírását, és hozzájárulhat a jövőnk fenntartásához.

F1 2021: csapatonkénti útmutató az autókhoz és a pilótákhoz
Lewis Hamilton a nyolcadik címre törekszik, de a Red Bull Max Verstappen és Sergio Pérez kemény kihívással néz szembe

A francia hat nemzet címadó beszélgetése Stuart Hoggot bosszantja Skócia fináléja előtt

Csütörtökön van a Nemzetközi Gofri Nap, és ha nem szerepel a naplóban, a Francia Rögbi Szövetség időben emlékeztette a közösségi médiára . Legjobb nyelvváltás volt, pontosabban megkérdőjelezhető ízlés, és utalás arra, hogy a francia csapat tagjai a torna elején a Covid-19 protokolljainak megsértésével egy gofris étteremben ettek-e. járványuk kitörése. A járvány, nehogy elfelejtsük, ennek eredményeként Skócia elleni meccsüket elhalasztották és átrendezték péntek estére.

Ha Fabien Galthié csapata ugyanolyan merészen játszik, az idei Six Nations csúcsos csúcspontja nem okoz csalódást. De tartson egy fillért a francia kormány és a verseny szervezőinek, valamint mindazoknak, akik részt vesznek a pénzügyi megállapodás közvetítésében, hogy Skócia öt angliai játékosa elérhető legyen. Gregor Townsend a megállapodást „kielégítőnek” minősítette - mivel múlt szombat reggel kilátásba helyezte, hogy egyikük sincs a rendelkezésére -, de nem kerülheti el azt a tényt, hogy Skócia nincs teljes erővel Párizsban.

Tehát bár a szervezők megkönnyebbülten érezhetik magukat, hogy a bajnokság nem húzódik a nyárba, vagy akár a következő évadba, a leesés várakozásának levegője mellett borzongás is tapasztalható. Franciaországot egyenesen bajnok koronává koronázzák, ha bónuszponttal és 21 vagy több ponttal nyernek, de ha ezt a múlt hétvége utolsó zihálásának megfelelően kezelik, felmerülnek a kérdések, mi történhetett volna, ha Skócia teljes osztag közül lehet választani.

Természetesen, ha Franciaország a haldokló szakaszban még mindig a címvadászatban van, akkor a semlegesek boldogok lesznek, és még meggyőzőbb bizonyíték lenne, ha a hat nemzetek a földi tévében maradna a BBC és az ITV meglévő megállapodásának vége felé. Noha a verseny átlagos győzelmi különbsége - az olasz mérkőzések nélkül - kevesebb, mint hat pont, Wales továbbra is nagy favorit a bajnokság megszerzésében.

Ennek eredményeként Galthié minden megfelelő hangot kiadott, és arra összpontosított, hogy megpróbálja megnyerni az első mérkőzést, a bajnokságot a második. "Nem ragadhatunk le a nagy tétből" - mondta. "A legfontosabb az, hogy jól játszhassunk és nyerjünk, a többi a meccs menetétől függ." Úgy tűnik, hogy ezen a héten vegyes üzenetek érkeznek a francia táborból, és ez nem járt jól a skót kapitánnyal, Stuart Hogggal. "Sok minden elhangzott, és ez kezd feltörni, arról, hogy 21 pontra van szükségük a cím megszerzéséhez" - mondta Hogg. - &Eac



Category : news

Report on Xenon Market Research 2026 - Value Market Research

Report on Xenon Market Research 2026 - Value Market Research

- The Xenon Market Market research report compiled by expert analysts studies the current and the future market trends. Market share, regional study and detailed market dynamics makes it a very comprehe


Atletico Madrid beat Genuine Madrid to La Liga title in conclusive day show 

Atletico Madrid beat Genuine Madrid to La Liga title in conclusive day show 

- Atletico Madrid beat Genuine Madrid to La Liga title in conclusive day show  Atletico Madrid have won La Liga interestingly since 2014 following


Create A Beautiful Garden With These Great Tips

Create A Beautiful Garden With These Great Tips

- Are you more informed when it comes to organic gardening? Do you have a gardening technique or do you have a better gardening technique now? Can you now use things that work with your organic garden?


Full list of Trump’s last-minute pardons and commuted sentences

Full list of Trump’s last-minute pardons and commuted sentences

- Satu pesan teks dapat berisi 160 karakter; ketika mendekati batas, penghitung karakter akan muncul. Jika isi SMS melebihi batas, pesan Anda akan dikirim dalam