Lewis Hamilton felhívja az F1-et az emberi jogokra a Bahreini GP előtt

Author : tiaranurbaeti1818
Publish Date : 2021-03-25 19:43:39


Lewis Hamilton felhívja az F1-et az emberi jogokra a Bahreini GP előtt

Lewis Hamilton kijelentette, hogy a Forma-1 már nem hagyhatja figyelmen kívül az emberi jogi kérdéseket a meglátogatott országokban, és a sport vezérigazgatóját, Stefano Domenicalit kényelmetlen helyzetbe hozza, miután elutasította az állítólagos emberi jogi visszaélésekkel kapcsolatos független vizsgálat megindítására irányuló felhívásokat. a Bahreini Nagydíjjal.

https://godzilla-vs-engkong-samatine.tumblr.com/

https://godzilla-vs-engkong-samatine.tumblr.com/post/646657045890760705/ver-godzilla-vs-kong-pelicula-completa-en?is_related_post=1

https://godzilla-vs-engkong-samatine.tumblr.com/post/646641944320147456/ver-godzilla-vs-kong-pelicula-completa-online?is_related_post=1

Az F1-es világbajnok a szezonnyitó verseny előtt beszélt Bahreinben, és egyértelmű volt abban az álláspontban, amelyet tavaly mutatott be. "Vannak kérdések a világ minden táján, de nem hiszem, hogy ezekbe az országokba kellene mennünk, és csak figyelmen kívül kellene hagynunk az ezeken a helyeken zajló eseményeket, megérkeznünk, nagyon jól éreznünk magunkat, majd távoznunk" - mondta Hamilton, mielőtt kiderült, hogy a olyan súlyos helyzetben van Bahreinben, hogy az elmúlt hónapokat azzal oktatta.

„Ennyi éven át ideérkezve nem voltam tisztában az emberi jogi kérdések minden részletével. Időt töltöttem az emberi jogi jogi szakértőkkel, az olyan emberi jogi szervezetekkel, mint az Amnesty ”- mondta a 36 éves férfi. „Az Egyesült Királyság nagyköveténél jártam itt Bahreinben, és beszéltem a bahreini tisztviselőkkel is. Jelenleg a megtett lépéseim privátak voltak, és úgy gondolom, hogy ez a helyes módja annak, hogy ezt megtegyem, de határozottan elkötelezett vagyok amellett, hogy minden lehetséges módon segítsek. "

Hamilton vált egyre hangosabb kampányossá, akit a legszembetűnőbb módon a Black Lives Matter mozgalom tavalyi támogatásával láttak, és egy ügy legújabb támogatása biztosan hasonló figyelmet fog felhívni. Nem valószínű, hogy a Domenicalival jól megy. Múlt pénteken az olasz, aki az F1 új vezérigazgatója lesz szeptemberben, elutasította a bahreini vizsgálat iránti felhívásokat, mivel egy 61 brit képviselőből álló csoport és egy csoport brit, az FIA-nak és Hamiltonnak küldött levélben arra bátorította őket, hogy hozzanak létre egyet. 24 emberi jogi csoport koalíciója a Bahreini Jogok és Demokrácia Intézetének (Madár) vezetésével.

"Fontos tisztázni, hogy a Forma-1 nem határokon átnyúló nyomozó szervezet" - írta válaszában Domenicali. „Sportjogtulajdonosok vagyunk, akiknek fontos feladata sportunk népszerűsítése az egész világon, összhangban az általam meghatározott politikákkal. A kormányokkal és más szervekkel ellentétben nem vagyunk képesek végrehajtani az Ön által kért intézkedéseket, és nem lenne helyénvaló, ha úgy teszünk, mintha tudnánk. "

Az F1 válaszát Sayed Ahmed Alwadaei, a Bird ügyvédi igazgatója elutasította. "Egyszerűen nem fogadjuk el, hogy egy többmillió fontos vállalkozásnak nincsenek erőforrásai vagy kapacitása egy ilyen vizsgálat megindításához" - mondta. "Az F1-nek sürgősen felül kell vizsgálnia álláspontját."

Csütörtökön a bahreini kormány közleményt adott ki, amelyben válaszolt a vizsgálat iránti felhívásra, és ragaszkodott ahhoz, hogy „nemzetközileg elismert emberi jogi biztosítékokat” vezetett be.

... amikor ma csatlakozol hozzánk Indonéziából, egy kis szívességet kell kérnünk. Ezen viharos és kihívásokkal teli időkben milliók támaszkodnak a Guardianra az igazság és az integritás mellett álló független újságírás terén. Az olvasók úgy döntöttek, hogy 2020-ban több mint 1,5 milliószor támogatnak minket anyagilag, 180 országban csatlakozva a meglévő támogatókhoz.

Az Ön közreműködésével továbbra is nagy hatású jelentéseket fogunk nyújtani, amelyek képesek ellensúlyozni a téves információkat, és mindenki számára hiteles, megbízható hírforrást kínálnak. Részvényesek és milliárdos tulajdonosok nélkül saját napirendet állítunk össze, és igazságkereső újságírást nyújtunk, amely mentes a kereskedelmi és politikai befolyástól. Amikor ez soha nem számít többet, akkor félelem és szívesség nélkül kivizsgálhatjuk és kihívhatjuk.

Sokakkal ellentétben megtartottuk választásunkat: a Guardian újságírásának nyitva tartását minden olvasó előtt, függetlenül attól, hogy hol laknak, vagy mit tudnak fizetni. Tesszük ezt, mert hiszünk az információs egyenlőségben, ahol mindenki megérdemli a pontos híreket és az átgondolt elemzéseket. Nagyobb számú ember tájékozott marad a világ eseményeiről, és inspirálódik az értelmes cselekvésre.

Célunk, hogy átfogó, nemzetközi perspektívát kínáljunk az olvasóknak a világot formáló kritikus eseményekről - a Fekete Élet Anyag mozgalomtól kezdve az új amerikai közigazgatásig, a Brexitig és a világ lassú megjelenéséig egy globális világjárványból. Elkötelezettek vagyunk, hogy megőrizzük hírnevünket az éghajlati veszélyhelyzetekről szóló sürgős és hatékony jelentések terén, és úgy döntöttünk, hogy elutasítjuk a fosszilis tüzelőanyaggal foglalkozó vállalatok reklámozását, eladjuk az olaj- és gázipartól, és irányt szabunk a nettó nulla kibocsátás elérésére 2030-ig.

Ha valaha volt idő csatlakozni hozzánk, akkor most van. Erőforrássá teheti a Guardian újságírását, és hozzájárulhat a jövőnk fenntartásához.

F1 2021: csapatonkénti útmutató az autókhoz és a pilótákhoz
Lewis Hamilton a nyolcadik címre törekszik, de a Red Bull Max Verstappen és Sergio Pérez kemény kihívással néz szembe

A francia hat nemzet címadó beszélgetése Stuart Hoggot bosszantja Skócia fináléja előtt

Csütörtökön van a Nemzetközi Gofri Nap, és ha nem szerepel a naplóban, a Francia Rögbi Szövetség időben emlékeztette a közösségi médiára . Legjobb nyelvváltás volt, pontosabban megkérdőjelezhető ízlés, és utalás arra, hogy a francia csapat tagjai a torna elején a Covid-19 protokolljainak megsértésével egy gofris étteremben ettek-e. járványuk kitörése. A járvány, nehogy elfelejtsük, ennek eredményeként Skócia elleni meccsüket elhalasztották és átrendezték péntek estére.

Ha Fabien Galthié csapata ugyanolyan merészen játszik, az idei Six Nations csúcsos csúcspontja nem okoz csalódást. De tartson egy fillért a francia kormány és a verseny szervezőinek, valamint mindazoknak, akik részt vesznek a pénzügyi megállapodás közvetítésében, hogy Skócia öt angliai játékosa elérhető legyen. Gregor Townsend a megállapodást „kielégítőnek” minősítette - mivel múlt szombat reggel kilátásba helyezte, hogy egyikük sincs a rendelkezésére -, de nem kerülheti el azt a tényt, hogy Skócia nincs teljes erővel Párizsban.

Tehát bár a szervezők megkönnyebbülten érezhetik magukat, hogy a bajnokság nem húzódik a nyárba, vagy akár a következő évadba, a leesés várakozásának levegője mellett borzongás is tapasztalható. Franciaországot egyenesen bajnok koronává koronázzák, ha bónuszponttal és 21 vagy több ponttal nyernek, de ha ezt a múlt hétvége utolsó zihálásának megfelelően kezelik, felmerülnek a kérdések, mi történhetett volna, ha Skócia teljes osztag közül lehet választani.

Természetesen, ha Franciaország a haldokló szakaszban még mindig a címvadászatban van, akkor a semlegesek boldogok lesznek, és még meggyőzőbb bizonyíték lenne, ha a hat nemzetek a földi tévében maradna a BBC és az ITV meglévő megállapodásának vége felé. Noha a verseny átlagos győzelmi különbsége - az olasz mérkőzések nélkül - kevesebb, mint hat pont, Wales továbbra is nagy favorit a bajnokság megszerzésében.

Ennek eredményeként Galthié minden megfelelő hangot kiadott, és arra összpontosított, hogy megpróbálja megnyerni az első mérkőzést, a bajnokságot a második. "Nem ragadhatunk le a nagy tétből" - mondta. "A legfontosabb az, hogy jól játszhassunk és nyerjünk, a többi a meccs menetétől függ." Úgy tűnik, hogy ezen a héten vegyes üzenetek érkeznek a francia táborból, és ez nem járt jól a skót kapitánnyal, Stuart Hogggal. "Sok minden elhangzott, és ez kezd feltörni, arról, hogy 21 pontra van szükségük a cím megszerzéséhez" - mondta Hogg. - &EacCategory : news

Dietary Supplement Testing Services Market Size, Growth & Global Forecast Report to 2026

Dietary Supplement Testing Services Market Size, Growth & Global Forecast Report to 2026

- The Dietary Supplement Testing Services Market Report published by Value Market Research, it provides forecast and estimates for each application in terms of market size, share, trends and growth duri


Turkey allows family visit to jailed Kurdish leader accra

Turkey allows family visit to jailed Kurdish leader accra

- Abdullah Ocalan, the imprisoned leader of the Kurdistan Workers Party, or the PKK, can see his brot


Why Should You Go For Workers Comp Claim Attorneys?

Why Should You Go For Workers Comp Claim Attorneys?

- Workers Comp claim Attorneys are really known to be such expert professionals


Watch Tom and Jerry Full Movie (2021) HD Online Free Download

Watch Tom and Jerry Full Movie (2021) HD Online Free Download

- Watch Tom and Jerry Movies in Spanish online Free (2021) Tom and Jerry the Full Movie in Spanish and Latin Subtitles HD Sub Spanish Download 2021