Miért Batman v Superman csak jobb lesz az idő

Author : arkhaardianto4
Publish Date : 2021-03-22 06:07:40


Miért Batman v Superman csak jobb lesz az idő

Zack Snyder Justice League érkezése az HBO Max-en a DC filmek rajongói visszatekintenek Zack Snyder DC movie vision teljes egészére. Valójában a" Snyderverse "sokkal nagyobb hangsúlyt és lelkesedést kapott, mivel a Warner Bros.úgy döntött, hogy a rajongóknak a legendás" Snyder Cut " - ot adja aliga de la Justicia han estado haciendo campaña-tól. La visión de Snyder parece estar mucho más de moda con la corriente principal de películas de superhéroes en este momento, y es un cambio bien merecido.

Snyder DC filmek álltak ellen szigorú vizsgálatot az idő, most nézem, Batman v Superman: Dawn of Justice - Ultimate Edition szinte előrelátó, hogy szorosan a történet visszhangzik a szociálpolitikai események követték a 2016-os kiadás. .

Ez az oka annak, hogy Batman v Superman csak idővel jobb lesz:

Batman v Superman: kulturális háború

Már belemerültünk abba, hogy a Batman v Superman Ultimate Edition miért sokkal okosabb film, mint az emberek gondolják. De ez 2017-ben történt: 2021-ben Zack Snyder és Chris Terrio forgatókönyve éles (de végső soron pontos) előrejelzést ad Amerika megosztó kultúrháborújáról.

https://rgvcollege.instructure.com/eportfolios/5026/Home/Amerikba_jttem_2Teljes_Film_Poly_Styrene_I_am_a_Cliche_Online_Videa_HD

Ben Affleck Batman-je most a jobboldali felháborodás, az idegengyűlölet és az autoritarizmus egyértelmű megtestesítője. Még Snyder és Terrio sem tudhatta, hogy Batman erőszakos önbíráskodása és az emberekkel és a rendszerrel szembeni teljes bizalmatlansága hogyan tükrözné a felkelők következő évek félelmetes felemelkedését. 2016 Batman kontra Superman .

https://snydercut-cangcut.tumblr.com/

Ugyanez igaz a Superman oldalán a történet: a hős nemes Amerikai idealizmus veszi sokkal baloldali szociálpolitika felhangokat Batman v Superman Ultimate Edition , Mint Clark Kent vizsgálja Batman hatása Gotham City és az erőszakos márka. a bűnöző Cesar Santos (Sebastian Sozzi). Snyder és Terrio azonban soha nem tudta volna megjósolni, hogy Supermanhez mennyire közel áll Batman, és hogy "temesd el a denevért, halott", tökéletes visszhangja lesz a "Cancel Culture" - nek."Superman szó szerint megpróbálja visszavonni Batmant. Túl tökéletes.

Végül, Batman v Superman, a történet a két titan hősök ütköznek, majd jön össze egyaránt szolgál szigorú figyelmeztetés és reményteljes fantázia, hogy az amerikai kultúra jöhet össze újra.

előző következő

Férfi acél kapcsolatok

Eltekintve a heves társadalmi-politikai metafora, Batman v Superman: végleges kiadás is kiváló, mint egy nyomon követése a Strong Man of Steel franchise elején, és egy tökéletes Justice League tee-up Zack Snyder . A Marvel megkapja az összes elismerést azért, ahogyan egy egész franchise-univerzumot épített, de Snydert kritizálják az univerzum építése miatt az igazság hajnalán . Visszatekintve most a film, mindent tudunk Zack Snyder Justice League és a nagyobb franchise szült, Batman v Superman szolgál sarkalatos bevezetés egy sokkal nagyobb DC film univerzum.

Megtekintés a man of Steel climactic battle a Bruce Wayne / Batman szempontból tökéletes megfordítása szempontból; Man Of Steel használt néhány lövés Wayne / Luthor tulajdon megsemmisül, hogy egy széles oka Bruce és Lex, hogy tartsa a harag ellen Superman. Gal Gadot Wonder Woman-ként való bemutatkozása és a Batmannel való kémia sokkal fontosabbnak érzi magát a független Wonder Woman filmek után. Végül, minden szál a történet Kriptoni hajók technológia maradt vereség után a Zod végítéletnek csúcspontja tökéletesen Zack Snyder Justice League. ennek alapja, hogy a Steppenwolf és az Apokolips hogyan riasztják a Föld jelenlétét, és hogy Lex hogyan figyelmeztetheti Batman inváziójának közeledtét.

A hagyomány alapvető "expanzió" fejezetek a nagy franchise univerzumok (Lásd még: Iron Man 2, Avengers 2, Amazing Spider-Man 2 ), Batman v Superman jobban.

előző következő

El multimillonario psicótico
Jesse Eisenberg Lex Luthor-ja volt az egyik legellentmondásosabb öntvény és karakter portré, amit Zack Snyder készített. Eisenberg gyenge iparos volt a digitális korban varázsló néhány Asberger kullancsok. Számos összehasonlítást végeztek a Facebook alapítójával, Mark Zuckerberggel, akit Eisenberg ábrázolt az életrajzi filmben. A közösségi hálózat . Évekkel később kiderült, hogy Jesse Eisenberg Lex Luthor-ja Mark Zuckerberg és Donald Trump tökéletes kompozíciója.

Nehéz belátni, hogy Eisenberg Lex kikényszeríti a szenátorokat, félelmet és haragot szít a lakosságban, és zöld utat ad a külföldi tábornokok meggyilkolásának, és nem gondol mindenre, ami a Trump-kormányban történt. Ugyanez vonatkozik Eisenberg háttértörténetének részleteire a bántalmazó és szeretetlen apjáról, aki a vezetéknevet üzleti támogatásra használta.

Donald Trumpot és Mark Zuckerberget sokan a jelenlegi kultúrháború fő támogatóinak tartják. Ez egy elég tagadhatatlan (ha nem dicsőséges) jóváhagyás, hogy Snyder és Terrio egy kristálygömböt kerestek a Lex Luthor átalakításakor a modern DC film univerzumhoz.

előző következő

Hazai terror és nemzetközi botrány (orosz műveletek)

Mint megírtuk, Jesse Eisenberg Lex Luthor-jának számos árnyalata van Donald Trump volt elnök jellemzésében, és az események, amelyek Lex Luthor körül és körül történnek a Batman v Superman echo-ban, ami Trump körül történt az elmúlt években.

A Batman V Supermansees Superman és Finch szenátor (Holly Hunter), a radikális Superman-ellenes (Scoot McNairy Wallace Keefe), sőt Lex saját segítsége is Mercy Graves (Tao Okamoto) mind az amerikai Capitoliumhoz vonzódik. a társadalmi-politikai buzgalom, hogy Lex okozta. Mivel Finch nem ad Lex-nek olyan politikai szívességet, amit akar, Lex azt tervezi, hogy a radikalizált tüntetőt használja a szenátor likvidálására, ráveszi, hogy vegye át a kapitóliumot, és Supermant veszélyessé tegye az emberiség számára. Azt mondani, hogy a sorozatot nehéz megnézni a január 6-i események után, alulértékelés. Snyder soha nem tudta volna, hogy ez a sorozat mennyire valós lesz, de egyértelműen azon volt, hogy tudja, hogyan lehet (és ki által) kihasználni a politikai buzgalmat, tragikus eredményekkel.

Ha a capitol elleni támadás nem elég, az a tény, hogy Lex-t az orosz kémkedés egyik fő alakja támogatja (Callan Mulvey Anatolij Knyazev), aki külföldi hamis zászló műveleteket folytat, és Dezinformációs kampányokat hoz létre egy "tanú" kényszerített (Wunmi Mosaku afrikai nő, Kahina Ziri), csak a hab a metafora arról, hogy Batman v Superman Lex valójában a gonosz ezekben az időkben

Folytatva Jesse Eisenberg Lex Luthor metaforáját, valamint a Batman v Superman-ben végzett munka összes kulturális metaforáját, a "Doomsday" nevű szörnyeteggel folytatott éghajlati küzdelem túlságosan megfelelőnek tűnik 2020 után. A "Végítélet" egy olyan szó, amelyet mindannyiunknak többet kellett figyelembe vennünk, mint gondolnánk: gyilkos vírus esetén a társadalmi összeomlás, a tiltakozások és a zavargások fenyegetése, megosztó választás, kulturális összecsapás, amely erőszakos felkelő támadással zárul ... Válasszon egyet, vagy válassza ki a fentieket, a világvége szörnynek sok összefüggése van azzal, amit a közelmúltban átéltünk. Nem tudjuk, hogy büszkék lehetünk-e Snyder és Terrio elbeszélésére, vagy mindannyiunk számára Szomorú.

Egy Csodanő

Batman v Superman bemutatta a világot Gal Gadot Woner nőjének, és azóta vitathatatlanul a franchise emelkedő csillagává vált. A filmet újra megnézve, két önálló Wonder Woman-filmmel és az igazság ligával együtt, Diana ally-t látva először Batman és Superman teljesen új értelmezési szinteket vesz fel.

Először is, nagyszerű megismerni Diana mély romantikus történetét Steve Trevorral (és isteni erejével), amikor Bruce Wayne / Batman megpróbálja mozgatni. Még szórakoztatóbb nézni, ahogy Bruce úgy gondolja, hogy felülkerekedik Diana felett, amikor végül nyomon követi őt, mivel Diana évszázados katonai / Kémkedési tapasztalata azt jelenti, hogy Batman mindig ki van téve a bajnokságából. A drámai irónia finom, és Ben Affleck az egyetlen meggyőző ember, aki Chris Pine Steve Trevor-ja után Gadot-tal ilyen kémiát folytat.

Kulturálisan, Wonder Woman tökéletesen illeszkedik a társadalompolitikai metafora Batman v Superman épít magának. Még inkább most, az elmúlt évek legfontosabb női felhatalmazási mozgalmai után, az "időtől kezdve" a politikai és társadalmi igazságossági mozgalmakig, amelyekben a nők túlnyomórészt élen járnak. A fiúk nem tudtak volna szembenézni a világvégével és megmenteni a világot Wonder Woman segítsége nélkül. Snyder megértette ezt jóval azelőtt, hogy Gal Gadot Csodanője ne



Category : news

ECDL-ADVANCED Exam Questions

ECDL-ADVANCED Exam Questions

- PremiumDumps is one of the best brands in the market that offers updated accurate exam preparation material for certification exam.


Vegan Protein Powder Market Size, Share, Regional Overview and Global Forecast to 2026

Vegan Protein Powder Market Size, Share, Regional Overview and Global Forecast to 2026

- The Vegan Protein Powder Market research report compiled by expert analysts studies the current and the future market trends. Market share, regional study and detailed market dynamics makes it a very


Rugby Sevens: A high-octane season, but where now for the fast-moving sport? selenodont

Rugby Sevens: A high-octane season, but where now for the fast-moving sport? selenodont

- New Zealand capped off this term with World Cup titles for its men and women in San Francisco, addin