novella a rajzfilmekről luca és szinopszis

Author : tiaranurbaeti1818
Publish Date : 2021-07-01 19:50:57


novella a rajzfilmekről luca és szinopszis

Meneküljön a gyönyörű olasz tengerparti városba, Portorossba, amikor a Disney és a Luca Luca című filmje digitális, 4K Ultra HD ™ , Blu-ray ™ és DVD-re kerül augusztus 3-án. A kiadás sokféle kiegészítő tartalommal rendelkezik, köztük soha nem látott jelentések, törölt jelenetek és két alternatív indítás.

A film összefoglalása

Az Olasz Riviéra tengerparti városában játszódó Luca című Disney és Pixar film egy felejthetetlen nyarat töltő fiatalember személyes fejlődéséről szól. Luca megosztja hihetetlen kalandjait Alberto barátjával, ám szórakozásukat egy titok fenyegeti, amelyet féltékenyen őrznek: Tengeri szörnyek ők a víz felszínén elmerült világból.

A Disney és a Pixar Luca film különleges tartalma *

Olasz inspirációnk - élvezze azokat a felfedezéseket, amelyeket a Pixar művészcsoportja tett, amikor az olaszországi Cinque Terre-be utaznak, hogy magába szívja e tengerparti régió szépségét és kultúráját, amely inspirációt szolgált a szereplők számára és Luca olasz hátterének háttereként.
Titkos tengeri szörny - Fedezze fel a művészi és technikai újítást Luca szörnyetegből emberré való átalakulása során, és azt, hogy az átalakulás hogyan áll a főszereplők érzelmi útjának központi részén.
Legjobb barátok - A legjobb barátaink kihívást jelenthetnek, inspirálhatnak, bosszanthatnak és motiválhatnak minket. Luca szereplői és stábja megosztja saját történeteit arról, hogy a legjobb barátok hogyan befolyásolták az életüket, és ezek a tapasztalatok miként szolgáltak Luca, Alberto és Giulia képernyőn megjelenő kapcsolatának megalapozásaként. 

Bevezetés - Enrico Casarosa rendező olyan jeleneteket mutat be, amelyek nem szerepeltek a Luca végleges változatában.
Tengeri csillagvadászat (alternatív kezdet) - Luca a filmet megnyitó alternatív jelenetben fedezi fel a partvonalat és az óceánt, valamint kagylókat és tengeri csillagokat gyűjt. 
Isola Del Mare (Alternatív Start) - Luca üdvözli a nézőket ezen a nyugodt szigeten, amelyet otthonnak hív. 
Festa Del Mare - A gyerekek szórakozással és veszéllyel teli fesztiválra indulnak.
Itt jön Giulia - Giulia felfedezi Isola Del Marét, ahol találkozik Lucával és Albertóval, és túl sok kérdést tesz fel.
Gelato-problémák - Giulia felajánlja Lucának és Albertónak a „gelato” nevű ajándékot.
A tengeri szörny konzervgyár - Luca egy varázslatos helyről álmodozik, tele Vespas-szal és gelatoval, de a dolgok nem egészen azok, aminek látszanak.

Ezen a pénteken egy új animációs produkció érkezett a Pixarral közösen a Disney Plus streaming platformokra. Ez Luca, a Földközi-tengeren és az Olasz Riviérán játszódó történet, amely családi történetet és felejthetetlen nyári vakációt idéz fel.

Luca és Alberto a sztárjai ennek az új filmnek, amely a Disney új animációs slágerének ígérkezik, a második pedig teljesen megjelenik digitális platformokon a „Soul” után.

Luca az olasz Riviéra egyik gyönyörű tengerparti városában játszódik, és egy fiú történetét meséli el, aki felejthetetlen nyarat él, tele fagyival, tésztával és végtelen robogó túrákkal. Luca megosztja ezeket a kalandokat új legjobb barátjával, de a mókát egy mély titok fenyegeti: Ők egy másik világ tengeri szörnyei, akik közvetlenül a víz felszíne alatt élnek.

A film Enrico Casarosa, rendezője számára nagyon személyes projekt, és mindenekelőtt himnusz a barátságnak. „A barátok ez a csodálatos impulzus, amely a világon megvan. Lehetővé teszik, hogy önmagunk legyünk, kiszolgáltatottak legyünk. Szeretem ezt ”- mondja a rendező.

Jacob Tremblay, Jack Dylan Grazer, Maya Rudolph, Emma Berman, Jim Gaffigan és Marco Barricelli színészek alkotják a film eredeti változatában leadott rendkívüli hangot. A film Casarosa premierje az animációs játékfilmek irányában. Az Europa Press interjújában Andrea Warren producerrel az olasz filmrendező biztosítja, hogy ennek az első animációs filmnek a rendezése nagy kihívásokkal járt, ugyanakkor segített a tanulásban és a szakmai növekedésben is.

„Nagyon sok kihívás volt, sok a tanulás és a növekedés. Ez volt a csodálatos rész. De természetesen néhány nap arra gondolsz, hogy milyen nehéz "- magyarázta.

Andrea Warren emlékszik arra a kemény munkára, amely a film tökéletes hangjának megtalálásához vezetett. „Tudtuk, hogy a főszereplők gyermekek, és ez nagy kihívás lesz. Több mint 1200 gyereket meghallgattunk, és három nagyszerű színészt kaptunk. Nagyon élveztük a velük való együttmûködést, és szeretjük azt a szellemet, amelyet jellemeikbe hoztak. Természetessége csodálatos volt "- mondta.

Casarosa nagy múltra tekint vissza az animációs produkciók terén, mivel korábban a Cars, Up és a Ratatouille filmek részét képezte.

Portorosso van a figyelem középpontjában. Luca helyszínei Cinque Terre-ben találhatók és gondolkodnak, egy ötezer éves városból álló olasz partszakaszon, amely egy kitalált város létrehozásának kiindulópontja volt. A rendező saját fiatalkori tapasztalatai arra késztették, hogy Luca történetét elmesélje egy 13 éves tinédzser látomásán keresztül.

A többi Pixar és Disney produkcióhoz hasonlóan az egész produkciós csapat erre az olasz területre utazott, hogy minél jobban bemutassa a történetet, felfedezze gasztronómiáját, feltűnő helyeit és embereit. Továbbá Alberto, a sztori másik főszereplője, Casarosa barátja is a való életben.

A legszembetűnőbb a történetben az, hogy semmi köze a jelenlegi időkhöz, mivel mindent Olaszország "aranykora" ihletett, vagyis az 50-es évek vége és a 60-as évek kezdete, ahol a zene, a produkciók és a színészek voltak "ikonikus és különleges", ahogy igazgatója fogalmazott.

A barátság és annak fontossága a személyes élet megteremtésében áll ennek a filmnek a középpontjában, amely péntektől kezdve több százezer latin háztartást fog magával ragadni a Disney Plus révén.



Category : news

MY SWEET GIRL

MY SWEET GIRL

- Work of art in the form of a series of live images that are rotated to produce an illusion of moving images that are presented as a



Microsoft Edge is planning to make internet searching more easier for Desktop Users

Microsoft Edge is planning to make internet searching more easier for Desktop Users

- Microsoft Edge Canary is trying to improve its user experience as its now testing a new floating desktop search widget.


Celebrity Hairstylist Jen Atkin Quietly Welcomes Her First Baby Via Surrogate

Celebrity Hairstylist Jen Atkin Quietly Welcomes Her First Baby Via Surrogate

- Celebrity hairstylist and Ouai founder Jen Atkin shared the heartwarming news that shes officially a mom. The beauty mogul announced she quietly welcomed