Premier League 5 Manchester United fegyverek, amelyek elpusztítják West Bromot Van egy győztes tényező Awa

Author : maradona10
Publish Date : 2021-02-15 17:36:41


Premier League 5 Manchester United fegyverek, amelyek elpusztítják West Bromot Van egy győztes tényező Awa

Premier League 5 Manchester United fegyverek, amelyek elpusztítják West Bromot Van egy győztes tényező Awa

A Manchester United eltökélt szándéka a West Bromwich Albionba utazás a 2020/2021-es Premier League 24. hetében, a Hawthorns Stadionban, vasárnap (21/02/2014), 21:00 WIB-kor.

A Manchester United számára ez a meccs elég fontos ahhoz, hogy fenntartsa a versenyt a csúcson. A Vörös Ördögöknek továbbra is nyerniük kell, ha nem akarnak jobban lemaradni városi riválisuktól, a Manchester Citytől, a ranglistán.

Eközben a West Bromnak további pontokra van szüksége, hogy kijusson a kiesési zónából. Baggies továbbra is a 19. helyen ragad a ranglistán, összesen 12 pontot gyűjtve.

A három pontért folytatott küzdelem hevessé teszi a mérkőzést. A kihívóként érkező Manchester Unitednek azonban nagyobb volt a tőkéje a mérkőzés megnyeréséhez.

 

Legalább öt oka van a Manchester United sikerének a Hawthorns Stadionban. A teljes áttekintést az alábbiak szerint mutatjuk be.

1. A Manchester United az idegenbeli bajnok

A Manchester United nevezhető a szezon legjobb idegenbeli csapatának. Az idegenbeli mérkőzéseken elért pontok valóban nagyobbak, mint az otthon megszerzett számok.

A Manchester United 27 pontot gyűjtött hazai pályán, 8 győzelemmel és 3 döntetlennel. Míg az Old Traffordon a Vörös Ördögök 12 mérkőzésből csak 13 pontot gyűjtöttek.

A Manchester United a legeredményesebb csapat idegenben is a Leicester City-vel. Még a Vörös Ördögök is az egyetlen csapat, amely soha nem veszített otthon ellenfeleivel szemben.

2. Domináns Manchester United

A Manchester United győzelmének százaléka nagyobb, mint a West Bromé a két csapat legutóbbi hat találkozóján. A vörös ördögök 50 százalékkal megelőzték a 33 százalékot, a fennmaradó 16 százalék döntetlennel zárult.

A Manchester United két győzelmet is nyert a legutóbbi három meccséből, a West Brom központjában. A Vörös Ördögök 0-2-re és 1-2-re nyertek a 2016/17-es és a 2017/18-as Premier League-ben.

3. Ole soha nem veszített a West Bromtól

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer kétszer is találkozott a West Brommal. Az első találkozóra akkor került sor, amikor Ole kezelte Cardiffot, míg a második találkozóra tavaly novemberben került sor.

Cardiffdal együtt Ole-nak sikerült a West Bromot 3–3-ra tartania a Hawthorns Stadionban 2014. március 29-én. Eközben Ole a Red Devils irányítójaként találkozva 1–0-ra nyert az Old Traffordon.

Azonban csak egy találkozás volt a West Brom menedzserével, Sam Allardyce-szal, amikor Ole Cardiffja 2014 novemberében, az Allardyce irányításával szembeszállt a West Ham-vel. Ole akkor 0–2-re veszített.

4. West Brom negatív trendben

A West Brom negatív tendenciát mutat, amikor a Manchester Unitedet fogadja. A Baggies nyeretlen az elmúlt öt Premier League-meccsén.

A legjobb eredményeket akkor érték el, amikor a West Brom a 21. héten tartotta a Fulhamet. Ekkor a két csapat 2-2-es döntetlent ért el.

Eközben a Manchester United legutóbbi öt mérkőzésén csak egy vereséget tapasztalt. Legutóbb a Vörös Ördögök nyertek győzelmet a West Ham felett az FA-kupa ötödik fordulójában.

5. Nyugat-Brom tehetetlen a galagonyáknál
Ha a Manchester United jó idegenbeli eredményekkel rendelkezik, a West Brom otthon tehetetlen. Baggies most nyert egy győzelmet a The Hawthorns Stadium 11 mérkőzéséből.

A további három döntetlen miatt a West Brom csak 6 pontot gyűjtött otthon. Míg a másik hét meccs vereséggel végződött.

Az eredmény a West Bromot is a Sheffield United és a Fulham után hazai pályán a legkevesebb ponttal rendelkező csapatnak teszi fel.

TOVÁBBI LINK EZT KÖVETNI:

Man Utd News

Manchester United FC

Man United News, MUFC Transfer News

Manchester United | BBC Sport

 



Category : news

Why Should one Swaddle a Baby?

Why Should one Swaddle a Baby?

- Swaddling may seem very tedious and unnecessary to a lot of people, but swaddling helps the baby as well as the mother in a lot of different ways.


Australia and South Korea within sight of World Cup berth

Australia and South Korea within sight of World Cup berth

- Australia moved within one win of a place at the 2014 World Cup in Brazil after a commanding 4-0 def


ARLE/SReA....[8797j]@!!..-OUON fReE 01 JAN

ARLE/SReA....[8797j]@!!..-OUON fReE 01 JAN

- ARLE/SReA....[8797j]@!!..-OUON fReE 01 JAN


Spain to hold fourth election in as many years after coalition talks fail  irreproducible

Spain to hold fourth election in as many years after coalition talks fail irreproducible

- On Tuesday, Sanchez announced that Spain would go to the polls on November 10, less than seven month