Super Bowl Fast and Furious 9 kiderült, új akciódús teaser trailer videó

Author : tiaranurbaeti1818
Publish Date : 2021-05-24 08:21:11


Super Bowl Fast and Furious 9 kiderült, új akciódús teaser trailer videó

"A világ megváltozik, de van egy dolog, ami mindig ugyanaz marad ."Ezekkel a szavakkal Dominic Toretto (Vin Diesel) megkezdi az elmúlt évek egyik legjobban várt filmjének új előnézetét:" Fast and Furious 9 "("F9: The Fast Saga" / "Fast and Furious 9"), amely vasárnap érkezett a Super Bowl 2021 keretében.

A "Fast and Furious 9" új teaser-előzetesében a történet nem tárja fel a cselekmény további részleteit. Ehelyett a szereplők akciójeleneteit tartalmazza, köztük Magdalene Shaw (Helen Mirren), a veszélyes Deckard anyja és Owen, akinek végre lehetősége van megmutatni vezetési képességeit.

Dominic testvérét, Jakob Toretto-t (John Cena) is látjuk, aki a film fő antagonistája lesz. Ismeretes, hogy szoros kapcsolatban áll Cipherrel (Charlize Theron), akit a saga nyolcadik részében elfogtak, aki ezúttal ismét problémákat okoz.

Justin Lin rendezte, a" Fast and Furious 9 " -et eredetileg 2020-ra jelentették be, de ez a dátum megváltozott a Covid-19 világjárvány miatt. Az új előnézetben érdemes megjegyezni, hogy csak azt jelzi, hogy a film "hamarosan" érkezik, ami arra utal, hogy új halasztást jelentenek be.

Stúdió nagyszerű kiadásokkal

A Universal, amely felelős a "Fast and Furious" franchise jogaiért, számos függőben lévő kiadószalaggal rendelkezik, amelyek sorsa kétféleképpen történhet: várja meg, amíg a színházak újra megnyitják vagy elindítják a digitális platformokat.

Az első lehetőség egyelőre az, amelyet mind a "Fast and Furious 9", mind a "No time To die" választott; top-of-the-line franchise. Más filmjei viszont a streamingpályára kerültek, akárcsak Tom Hanks legutóbbi "Spongyabob" és "News of the World" filmjei.

"Fast and furious 9": Megjelenés dátuma, hírek és minden, amit tudni kell a régóta várt filmről

A "Fast and furious 9" a 2021-es év egyik legjobban várt filmje. Ezután elmondunk mindent, amit tudnia kell a premierjéről

A "Fast and Furious" a filmtörténet egyik legnépszerűbb franchise-ja. A nyolc filmet alkotó film több millió rajongót szerzett, és persze rengeteg pénzt is. Dominic Toretto (Vin Diesel) és barátai kalandos kalandjai az akció műfaj több ezer rajongójának szívébe léptek.

És a rajongó boldogsága szempontjából a "Fast and Furious 9" hamarosan bemutatkozik. A világban jelenleg tapasztalt körülmények ellenére a COVID-19 miatt Vin Diesel gondoskodott arról, hogy a film elérje a nagy képernyőt, elvetve a streaming indítás ötletét.

"Nagyon elkötelezett vagyok a filmélmény iránt. Nyilvánvalóan az életemet a mozinak szenteltem. Csodálatos érzés tudni, hogy május 28-án ott leszünk egy olyan filmmel, amelyet mindenki együtt akar látni " - mondta Diesel A Games radarnak. "

Milyen új megjelenések és visszatérések lesznek a" Fast & Furious 9 " - nek?

Az egyik meglepetés, amelyet a "Fast and Furious 9" a hosszú életű saga rajongói számára tart, Han Seoul-Oh (Sung Kang) visszatérése, a "család" korábbi tagja, akit halottnak véltek. Ehhez hozzáadódik John Cena, aki belép a "Fast and Furious" franchise-ba Jakob Toretto, Dominic öccse, Jakob szerepében, nagy teljesítményű sofőrként, mester tolvajként és halálos gyilkosként írják le. , aki szintén a Titkosítás ügynöke.

Az "EW" - vel készített interjúban Vin Diesel elmagyarázta, miért volt Jhon Cena tökéletes színész Jakob szerepére. Az amerikai színész megmutatta, hogy Cena minden tulajdonsággal rendelkezik, hogy életet adjon ennek a karakternek az F9-ben.

"Úgy éreztem, hogy [Rendező] Justin [Lim] megtette; ennek a karakternek a castingja millió különféle módon megy végbe. Ugyanakkor nagyon, nagyon, nagyon nehéz karaktert választani. Szóval az ösztöneiddel kell törődnöd, a szíveddel kell menned, és amikor találkoztam Johnnal, ellenőrizte az összes dobozt. Olyan energiája volt, amely egyfajta kíváncsiságot váltott ki az összes Torettos iránt. Kiváló munkát végzett " - magyarázta Diesel.

Mi ismert a "Fast and Furious 9"cselekményéről?

Dom Toretto csendes életet él Lettyvel és fiával, a kis Briannel, de tudják, hogy a veszély mindig látens. Ebben a lehetőségben ez a fenyegetés arra kényszeríti Dom-ot, hogy szembenézzen múltjának bűneivel, ha meg akarja védeni azokat, akiket a legjobban szeret. A csapat újraegyesül, hogy megakadályozza a világméretű cselekményt, amelyet az egyik legveszélyesebb bérgyilkos vezet, akivel valaha szembesültek; egy ember, aki szintén Dom hiányzó testvére, Jakob.

Továbbá, a leadott tagok arra utaltak, hogy az F9 telek lesz tér utak. Látva, hogy Dom a történet középpontjában áll, valószínűleg ő lesz az, aki galaktikus útra indul.

Arcángel, Jowell és Randy y Carrión a " Fast & Furious 9"
Az Atlantic Records kiadó által készített album jövő július 31-től lesz elérhető, bár a letöltés a mai naptól előrehaladt.

A Puerto Ricó-i városi művészek Arcángel , a Jowell, Randy és Eladio Carrión duója megjelenik a "Road to Fast 9" című film zenéjén, a "Fast & Furious 9" saga kilencedik filmjén, szombaton jelentették képviselőiket.

Az Atlantic Records kiadó által készített album jövő július 31-től lesz elérhető, bár a letöltés a mai naptól előrehaladt.

A film várhatóan 2021 áprilisában jelenik meg a Universal Pictures company keretében.

Az albumon Arcángel felvette a "No hay amor", Jowell és Randy "Don' t dance alone" és Carrión "Secreto"című dalát.

Az album először kiderült a múlt hónapban, a premierje "One Shot" amerikai rapperek YoungBoy Soha nem tört újra mellett Lil Baby.

Emellett a dalokat, "Kabrió Burt" a Kanadai rapper Tory Lanez az Amerikai Kevin Gates, a "Vörös & Sárga" Lil Eget ", Hogy 2 Ride" által KingMostWanted is megjelent.

Ez az új album a harmadik, amelyet az Atlantic Records és a Universal Pictures készített a "Fast & Furious" számára."

A másik kettő a " The Fate of the Furious: The Album "(2017) és a" Furious 7: Original Motion Picture Soundtrack " (2015).

Az albumot don Toliver "Clap", Wiz Khalifa "Flight Toosii", NLE Choppa "Ruff Rydas", NoCap "Familia" és Quando Rondo, Tyga "Too Fast" és Mozzy "Ghost "című dala egészíti ki.

A saga új filmje, amelyet Justin Lin rendezett a harmadik, negyedik, ötödik és hatodik fejezet rendezése után, a Vin Diesel által játszott Dom Toretto-t ábrázolja, egy csendes életben Letty-vel és fiával, a kis Briannel, de tudják, hogy a veszély mindig vár rájuk.

Ez a fenyegetés ezúttal arra kényszeríti Domot, hogy szembenézzen múltjának bűneivel, hogy megmentse családját.

Az akció a világot öleli fel: Londontól Tokióig, Közép-Amerikától Edinburgh-ig, valamint egy Azerbajdzsáni titkos bunkertől Tbiliszi zsúfolt utcáig.

Útközben a régi barátok feltámadnak, a régi ellenségek visszatérnek, a történelmet átírják, a család valódi jelentését pedig próbára teszik, mint még soha.

A film főszereplői Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris "Ludacris" Bridges, Jordana Brewster, Nathalie Emmanuel és Sung Kang, az Oscar-díjas Helen Mirren és Charlize Theron.

"F9" is tartalmaz Cardi B, mint a franchise legújabb karakter, Leysa, egy nő, egy kapcsolat a Dom elmúlt egy rövid megjelenése a reggae Ozuna.

https://gumroad.com/miko12/p/the-film-is-expected-to-premiere-in-april-2021-under-the-universal-pictures-company



Category : news

『TW電影』▷ 晴雅集-線上看小鴨完整版~2020~HD, [1080P]

『TW電影』▷ 晴雅集-線上看小鴨完整版~2020~HD, [1080P]

- 『TW電影』▷ 晴雅集-線上看小鴨完整版~2020~HD, [1080P] 『TW電影』 送你一朵小红花完整版线上A Little Red Flower 線上看小鴨完整版HD" 《送你一朵小红花》(英語:A Little Red Flower),2020年12月31日在中国大陆上映的剧情片,导演韩延,主演易烊千玺、刘浩存。 晴雅集 完整版, 晴雅集 线上, 晴雅集 下载, 晴雅集 A L


Royals head underground at Baker Street station antimonyl

Royals head underground at Baker Street station antimonyl

- Queen Elizabeth II is to head below ground Wednesday with Prince Philip and Catherine, Duchess of Ca


Digital Transformation Market - Industry Analysis, size, Share and Upcoming Trends (2021-2027)

Digital Transformation Market - Industry Analysis, size, Share and Upcoming Trends (2021-2027)

- Digital Transformation Market Worth US$ 3,693.8 billion - UnivDatos Industry Analysis- by Size, Share, Growth, Trends, and Forecast 2021-2026


How a Hungarian community center became an enemy of the state

How a Hungarian community center became an enemy of the state

- Young people drink beer under a canopy of fairy lights in the central courtyard. Upstairs, children