Zack Snyder Justice League multi-kritika, spoilerekkel

Author : tiaranurbaeti1818
Publish Date : 2021-03-22 04:56:31


Zack Snyder Justice League multi-kritika, spoilerekkel

Ezen a héten végre megjelent a "Zack Snyder' s Justice League" vagy a "Zack Snyder' s Justice League". Egy premier, amely megmutatta, hogy a rajongók mozgása képes, amikor ugyanabban az irányban eveznek. Olyan egyedülálló esemény, amelyet több felülvizsgálattal kell megünnepelni.

Élveztük a spoiler-mentes felülvizsgálat a hét elején, és most hozza meg a spoiler-mentes felülvizsgálat több szerkesztők. Pontosabban, hozunk neked:

Az egyetlen Igazság Ligája, Errol Cabrera Lima
Az Igazság Ligája szíve, Adrià Medeiros
A befejező érintés Snyder lehetséges utolsó lépés a DCEU, Ram Bellas

Az egyetlen Igazság Ligája, Errol Cabrera Lima

https://rgvcollege.instructure.com/eportfolios/5012/Home/StreamingVF_Godzilla_vs_Kong_2021_Film_Complet_et_VOSTFR

https://rgvcollege.instructure.com/eportfolios/5026/Home/Amerikba_jttem_2Teljes_Film_Poly_Styrene_I_am_a_Cliche_Online_Videa_HD

https://rgvcollege.instructure.com/eportfolios/5024/Home/StreamingVF_Un_prince__New_York_2_2021_Film_Complet_et_VOSTFR

https://usmpvirtual.instructure.com/eportfolios/467/Pgina_de_Inicio/Ver_un_principe_en_nueva_york_2_2021_Pelcula_Completa_en_Espaol_Latino

Majdnem 4 év várakozás után a real Justice League, a videó, amelyet a rajongók kiadtak, és évek óta kérik. A végleges elképzelés, amely kiváló ízt hagyott a szájban a bolygó minden sarkában.

A szaksajtó a Rotten Tomatoeson (207 vélemény, 153 pozitív) és a Metacritic goalscore-on (42 értékelés, 15 kedvező, 21 vegyes és 6 negatív) 74% - os kedvezménnyel hagyta jóvá a játékfilmet. Szakértői konszenzus: "Zack Snyder Justice League él a címét egy hosszadalmas vágás, amely kitágul, hogy illeszkedjen a rendező vízió, és meg kell felelniük a rajongók, akik azt akarták, hogy létezik."

A közönség megadta magát lábánál, a film, a Rothadt Paradicsom kapott 96% - os elfogadási alapján több mint 10 000 megjegyzések, valamint a felhasználó Metacritic pontszám 9 10 (1,877 vélemények, 1,689 kedvező, 83 vegyes 105 negatív), amely jelzi, "Egyetemes Közfelkiáltással". A közönség egyetértése: "több akcióval, több karakterfejlesztéssel, kétszer pedig ez az epikus Igazság Ligája, amelyet Zack Snyder rajongói kértek."

Egy személyes megjegyzésem szerint a hype az égen volt, a szalag pedig a csillagokra emelte. A script simmers (azonban a 4 óra fly by) kitölti a üres a 2017-es verzió, és fejleszti a karakterek sokkal immersing minket a félelmek, vágyak és motivációk (Flash, Cyborg és Steppenwolf a leginkább kedvelt). Az akciójelenetek nagyszerűek és látványosak, jól adagolva a film mind a 6 fejezetében. A sorozatok nagy része zavarba hozott, különösen Superman beépítése a végső csatába és annak kimenetelébe, és néhány, mint Superman Liga elleni küzdelme, rövidre zárt. A komédia jeleneteket értékelik. Igen, a Flash a képregény megkönnyebbülés, de vannak más pillanatok is, amelyek mosolyt csalnak az arcára, mint például a Batman és a Wonder Woman sorozata, amely a számítógépek előtt beszél, valamint néhány sor Batman-től a Flash és a Superman felé. Az R minősítés és a szerkezet 6 fejezetek plusz epilógus (az utóbbi hagyott szótlan) egy hit a játékfilm.

Az értelmezések kivételesek, Ben Affleck végtelenül jobb Batman-t szállít, mint a 2017-es verzió, vidám és kevésbé sötét az Acélemberrel való találkozás nyomán. Henry Cavillnek igaza van Supermanként, mint valaha . Gal Gadot csodálatos, mint Wonder Woman, ellopja az összes harci jelenetet ,inkább ezt a verziót szeretem a Wonder Woman 1984-hez. Ezra Miller Jason Momoa született testesíti Flash Aquaman illetve az első, így sok karizma, a második a levegő a rockstar badassthat remekül a karakterek. Ray Fisher elképesztő, hogy a Cyborg valóban a film szíve, a karakter a legdrámaibb terheléssel az összes felvételből. A 6 csapat mindegyikének megvan a maga pillanata, amikor a bátorságuk és képességeik bemutatásával ragyognak. A többi szereplőgárda nem ütközik túl magasra, külön említést érdemel Connie Nielsen (Hippolyta királynő), Jeremy Irons (Alfred), Joe Morton (Silas Stone), Jared Leto (The Joker) és természetesen Amy Adams (Lois Lane). Sikerként kell megemlíteni, hogy a film másodlagos karaktereinek 90% - a teljesít egy célt a cselekményen belül. A gazember Steppenwolf (Ciarán Hinds) még mindig nem érzi magát nagy fenyegetésnek, de a motivációira fordított pillanatok jelentősen javították a képét.

A filmzene remek, tökéletesen illeszkedik a cselekményhez. Nem minden remek, ováció a szalagon, a napnak is vannak foltjai, a speciális effektusok sok kívánnivalót hagynak maguk után. Igaz, hogy a Steppenwolf-I CGI kiváló, Darkside-ban és Cyborg-ban is figyelemre méltó, de sok akciójelenetben nagyon gyenge, főleg a Wonder Woman és az amazonok részvételével. A slow-mo jelenet a végső csata, ahol Batman (Az Ő Batmobile), Wonder Woman, Flash, Cyborg és Aquaman fejét Steppenwolf barlangjába néz ki, mint valami ki a rendszeres videojáték.

A slow-mo vége előtt , Snyder védjegye, a filmben túlhasználják, de az írót csak nagy horderejű jelenetekben zavarta (Cyborg labdarúgó játék).

Zack Snyder Igazság Ligája egy epikus, magával ragadó, mozgó és lenyűgöző film. A film a rajongók örömére, amely legyőzi a 2017-es verziót. Egy elképzelés, hogy tévesen nem lehet folytatni #RestoreTheSnyderVerse .

Az Igazság Ligája szíve, Adrià Medeiros

Az első megtekintése "Zack Snyder Justice League" szolgált, hogy nekem nagyon jó felfogás egy szilárd film, amely szerepelt egy nagy sor karakter, miközben azt mondja, egy izgalmas történet sok intim pillanatokat tagjai között.

Most, hogy a film elérte az egész világot, itt az ideje, hogy nyíltan beszéljünk, és részletesebben beszéljünk olyan jól felépített pillanatokról, amelyek tökéletesen tükrözik Zack Snyder céljait ezzel a mega-produkcióval . Ehhez ebben a rövid áttekintésben megérintem a film három kulcsfontosságú jelenetét, amelyek számomra teljesen meghatározzák az Igazság Ligája új verziójának szellemét.

De mielőtt belemennék az ügybe, szeretnék néhány részletet kommentálni, hogy bár nem kedveltem őket, másképp szerettem volna. Vannak olyan jelenetek, amelyeket rövidíteni lehetett volna, mint például az Aquaman bevezetése (bár Martha Kent és párbajának bemutatására szolgál), valamint a tengerek királyával kapcsolatban, a légbuborékok kommunikációra való felhasználásának döntése egyáltalán nem működik jól. Van értelme, amikor Mera vagy Vulko azt használja, hogy kommunikáljon Arthurral, mivel nem beszél Atlantaiul, de amikor maguk az atlantisziak között használják, egyszerűen a néző számára forrás, hogy megértse, mi történik, amit feliratokkal lehetett volna menteni. Különösen egy olyan filmben, amely olyan keményen próbál felépíteni a világát, és legtöbbször sikerrel jár.

Most kezdjük a felülvizsgálatot a Cyborg képességeinek bemutatásávalköszönhetően az apja, Silas által hagyott felvételnek. Egy csodálatos sorozat, amelyben Snyder és a forgatókönyvíró, Chris Terrio alakítja Victor karakterét, a szüleivel való fontos kapcsolatát, és kísérjük őt szuperhősként való felfedezésében. Mindez egy nagyon meghatározó és rendkívül érzelmes pillanattal zárul, amikor Victor felismeri képességeinek mértékét egy olyan világban, mint a miénk, és segít egy pénzügyi problémákkal küzdő nőnek, aki manipulálja a pénzügyi rendszert, hogy megadja neki a szükséges pénzt. A fiatal szuperhős élőben figyeli reakcióját, majd azonnal elhagyja a többi járókelő rémült pillantása előtt. Anélkül, hogy bármit is mondana, Snyder már teljesen meghatározta, ki a film sztárja, és felkészíti őt az önelfogadás izgalmas útjára, amelyet élni fog.

A második felvonás A harmadik felvonásban játszódik, a Superman diadalmas megjelenése segíti a ligát . Bár itt is az előző pillanatokat a lassú, de progresszív visszatérése Clark Kent életre az ő pillanatok Lois Lane és Martha Kent, hogy később átfogja a sorsát, és repül az új fekete öltöny, ez az ő megjelenése a Justice League, hogy minden épült eddig felrobban minden Őfelsége. Nyilvánvaló, hogy Supermant vissza kell hozni a film egészében, és ez az oka. Superman megérkezik, megmenti a napot, és új társaival együtt megteszi. Kísért ismét csodálatos zene, amely újra a téma a " repülés "a" man of Steel", amely végül válik a leitmotif az Justice League amikor mindannyian kezdenek együtt dolgozni, mi látható egy fenséges Superman, segítségével minden képességeit, hogy megmentse a Földet a teljes pusztulástól.

<



Category : news

Kyrgios criticises Djokovic over Australian Open quarantine row

Kyrgios criticises Djokovic over Australian Open quarantine row

- Tennis star Novak Djokovic has been criticised by Australian player Nick Kyrgios, after the world number one lobbied authorities to relax quarantine rules


IF~I~STAY@ Online If I Stay 2014 (HDMP4)

IF~I~STAY@ Online If I Stay 2014 (HDMP4)

- If I Stay (2014). Watch If I Stay (2014) Online Free 123movies || Watch If I Stay (2014) Online Full Movie Free 4KHD. Watch If I Stay (2014) Online Full Movies Free HD Putclokers || If I Stay (2014) w


Fresh Oracle 1Z0-809-Certification Program In 2021

Fresh Oracle 1Z0-809-Certification Program In 2021

- From our professional to personal routine, many gadgets are always required handy to keep up with all sorts of tasks.


Buy Finest Huawei H12-311 Study Material

Buy Finest Huawei H12-311 Study Material

- CertsLeads enables you to prepare your certification exams, Get most actual and updated exam questions PDF for passing the certifications exam in first attempt