ZACK SNYDER VERKOOPT ZICH VOOR ONZE OGEN

Author : wh99ffd
Publish Date : 2021-03-19 02:47:47


ZACK SNYDER VERKOOPT ZICH VOOR ONZE OGEN

Wat begon met Man of Steel ", alles gaf aan dat de regisseur ons een trilogie van categorie zou aanbieden die onmogelijk te overwinnen was, maar" Batman v Superman "arriveerde.

En met de tweede aflevering was het een totale ramp, er was niet langer de minste hoop met de derde deel van de trilogie en de totale ramp arriveerde "The League of Justice" van Joss Whedon, het lijkt erop dat alles werd gezegd, tot nu toe was misschien wel de grootste fout dat deze regisseur de leiding over de film kreeg.

Maar de dag van de verlossing brak aan en "Zack Snyder, in His 'Director's Cut' heeft ons echt een nieuwe film laten zien (...) [Justice League], deze keer biedt de regisseur ons zijn meest persoonlijke werk aan, ver van de twee vorige films, een executie in een nieuwe montage met een lengte die velen zullen zeggen is overdreven 240 minuten, maar als je de nieuwe versie zien of u nog de originele beelden herinneren, naar mijn mening is de beste superheld film ooit gemaakt. bezienswaardig

Zack Snyder's Justice League The Snyder Cut streamen

Goden, mensen en demonen

Zack Snyder's Justice League (2021) is de sterk verbeterde versie van de film uit 2017 die superhelden samenbrengt tegen een dreiging die de aarde in gevaar brengt. Het DC-universum wordt herboren en positioneert zijn toekomstige films van de regisseur die met alles was begonnen.

Door Nicolás Bianchi

Er zullen niet meer spoilers in deze lijnen zitten dan die te zien zijn in de officiële trailers van de film. Zack Snyder's Justice League, op sociale netwerken bekend als de Snyder Cut, is een kilometerlange vier uur durende versie verdeeld in zeven hoofdstukken die het universum van superhelden bestelt en opnieuw lanceert dat op drift was sinds de regisseur, vanwege persoonlijke problemen, had genomen een stap opzij.

De nieuwe versie liep, starter, met een voordeel. Het kan niet erger zijn dan zijn voorganger. De eerste zeer merkbare verbetering is visueel. De Justice League van Zack Snyder ziet er geweldig uit, zijn beelden zijn scherp, ook al zijn sommige scènes donker en wat digitaal wordt gemaakt is iets minder kunstmatig dan voorheen, dus het past beter bij de film als geheel.

Dit is niet zomaar een première, maar een met een aantal zeer specifieke doelstellingen. De eerste is om de gezondheid te herstellen van een cinematografisch universum dat nadat de eerste versie van Justice League was uiteengereten. De tweede, die uit het bovenstaande volgt, is om de algemene plot waaruit de andere films voortkomen, die van individuele helden zoals Aquaman (2018) of de laatste Wonder Woman 1987 (2020), opnieuw te volgen.

De Justice League van Zack Snyder begint dan met de dood van Superman (Henry Cavill) tijdens de laatste invasie die de aarde heeft geleden. Vanaf dat feit moet Batman (Ben Affleck), die Wonder Woman (Gal Gadot) al had, afmaken van het samenstellen van een groep verdedigers van de planeet, de Justice League, waarvoor hij Aquaman (Jason Momoa), The Flash (Ezra Miller) volgt. ) en Cyborg (Ray Fisher).

In de eerste hoofdstukken neemt de film de tijd om vooral Aquaman te presenteren, die in 2017 geen eigen film had, The Flash en Cyborg, een van de personages die in deze nieuwe versie de meeste bekendheid verwierf sinds zijn bijdrage aan de plannen van de Superhero-groep zijn van cruciaal belang. Batman en Superman hebben geen introductie nodig na Batman v Superman: Dawn of Justice (2016), en Wonder Woman heeft een onnodige scène waarin ze een bankoverval vermijdt om te pronken met haar krachten. Misschien was het doel om een ​​aantal geforceerde dialooglijnen toe te voegen met een feministisch tintje, een alomtegenwoordig onderdeel dat al in elke superheldenproductie zit.

Hier, in deze lange versie, is de slechterik Steppenwolf (ingesproken door Ciarán Hinds) ook veel verder ontwikkeld, nog een van de personages die veel verbeterde met de herlancering. De algemene plot is eenvoudig. Steppenwolf, een demon die twee keer zo groot is als een gemiddelde man, werd door Darkseid, een soort duivel, naar de aarde gestuurd om een ​​paar superkrachtige dozen te verzamelen die hem konden helpen deze en alle mogelijke werelden te veroveren. De ene wordt vastgehouden door de Amazones van wie Wonder Woman afstamt, een andere wordt vastgehouden door de Atlantiërs van wie Aquaman koning zou moeten zijn en de laatste, de mannen, wordt bewaakt door Cyborg en zijn vader Silas Stone (Joe Morton).

De Justice League van Zack Snyder heeft de toon van een bijbelse confrontatie die twee praktisch zuivere krachten confronteert, goed tegen kwaad. Goden, koningen en mensen versterkten zich tegen demonen. Binnen de filmografie van Snyder komt 300 (2006) het dichtst bij deze film, dat verhaal met veel slow motion en een komische stijl die het verhaal van de Spartaanse krijgers vertelde.

Wat hier op het spel staat, is het meest essentiële, namelijk het vermogen om te overleven, het leven zelf. Tussen de vele dialogen die van plechtig uitgaan, vinden zowel de film als de personages het erg moeilijk om te ironiseren, grappen te maken of gewoon luchtig te praten. Behalve de hyperkinetische en ietwat onhandige tiener The Flash, brengen de rest van de personages het grootste deel van hun tijd door met grommen en fronsend.

Zoals gebruikelijk in deze producties, is er een galerij van bijpersonages die ook het verhaal ondersteunen en lucht geven aan de protagonisten. De meest prominente worden gespeeld door Willem Dafoe en Amber Heard (aan de Atlantische kant), Connie Nielsen als de Amazonekoningin, Amy Adams nogmaals als Lois Lane, Diane Lane als Martha Kent, JK Simmons als Commissioner Gordon en Jeremy Irons. Zoals Alfred . Er is ook een nieuw personage dat niet in de vorige versie zat en een deelname van de saaie Joker gespeeld door Jared Leto.

De Justice League van Zack Snyder is geen geweldige film, maar het verbetert veel ten opzichte van zijn voorganger. Het laat de deur open voor een voortzetting van de superhelden samen en maakt ook de weg vrij voor de volgende versies van Aquaman, The Flash, Cyborg en Harley Quinn, die niet verschijnen maar wordt genoemd. Met zijn gebreken en problemen vervult de Superman die hier herboren wordt dezelfde functie als Zack Snyder voor het DC-universum. Degene die de zaken wat meer op orde bracht dan tijdens zijn afwezigheid.

Heel jammer dat de rotzooi van Whedon niet meer diende dan om deze epische superheldenfilm te bederven. Tegelijkertijd zorgde de onmetelijkheid van wat er werd verteld ervoor dat de film geen tijd of plaats had voor de emotie en intimiteit van "Man of Steel", of de diepgang en kwaliteit van het script van "Batman v Superman".

Dit wil niet zeggen dat er geen emotie is. In feite zijn vooral Cyborg, en ook de plots van Diana and the Amazons en Flash, zeker emotioneel. Maar in 4 uur van een gigantisch verhaal zijn die gevoelens enigszins verspreid en verliezen ze kracht.

Het betekent ook niet dat er geen kwaliteit in het script zit, dat het thema van de noodzakelijke vereniging van de groep gedurende de film handhaaft, met een progressieve en coherente ontwikkeling van de relatie tussen de personages, die ook in contrast staat met de schurken. gemaakt (hoewel ze niet bijzonder opmerkelijk zijn).

Kortom, als je rekening houdt met de helse editie die 4 uur als 2 laat lijken, een deskundige soundtrack, onmogelijk goede actiescènes, en dat de 6 hoofdpersonages even relevant zijn en individuele verhaallijnen hebben als de collectieve, ik alleen krijg korting voor de details die ik niet leuk vond: een flitser die geweldig is in actie en verhaal, maar nog steeds een zwakke casting lijkt en een mislukte onderdompeling van Snyder en Terrio in witte humor; en de pretentieloosheid van een verhaal dat maar één laag heeft, dat van het verslaan van "absoluut kwaad", iets normaals in het genre, maar een stap terug ten opzichte van de twee vorige films.

Er zijn iets meer dan 3 jaar verstreken sinds de "josstice league" om de cyclus te sluiten, want ondanks dat het goed of slecht is, past het niet bij de vorige films.
De Snyder-snede is echt en hij is krachtig.
Zack is overweldigd, de film is hem volledig, ontketend ... gepassioneerd, een krijger geconfronteerd met iets groters, gelukkig voor ons is hij de overwinning als hij zijn missie vervuld ziet.
Het ritme en de verdeling door hoofdstukken helpen de 4 uur aan beeldmateriaal, de actie en de plot gelijkmatig verdeeld om de film snel en coherent te maken, de personages zijn ontwikkeld Cyborg en Flash werden gered van de vorige versie, Batman is ongelooflijk, Superman is opnieuw gedefinieerd en met het zwarte pak ziet hij er geweldig uit, Gal Gadot is mooi en zijn vechtscènes zijn episch, hij is echt de wondervrouw die we willen zien, acuaman heeft ook een ontwikkeling die context geeft om direct naar zijn individuele film te gaan ... ja, om haar weer te zien.
De schurken lopen niet ver achter, de belangrijkste doet me als het ware denken aan die oude films uit het verre westen ... stepenwolf een "dode man", de presentatie van Darkside als de ultieme schurk is op zijn zachtst gezegd verontrustend, het is imposant en je laat verlangen naar meer, het verontrustende van de toekomst blijft op de kijkers getatoeëerd.
De Amazones, de Atlantiërs ... de secundaire karakters zijn niet verspild, de moed van de krijgers, de mystiek van Atlantis ... het familiedrama dat Cyborg omringt is zo goed opgeladen in zijn karakters, ja, het is absoluut de beste van Zack slaagde erin om, in overeenstemming met zijn filmografie, identiteit te geven aan de Justice League.
De film is erg goed en nu heeft Warner moeite om zijn universum te projecteren, het is duidelijk dat ze ongelijk hadden .. het is niet genoeg om deze cut te hebben uitgebracht, het corrigeren van zijn fout zal hem vele jaren kosten of misschien niet .. Het hangt ervan af over hoe ze de individuele flits van de film aannemen.

https://decatur.instructure.com/eportfolios/3321/Home/REPELIS__Justice_League_Snyder_Cut_Pelcula_Completa__VER_ONLINE_GRATIS
https://ndpsaints.instructure.com/eportfolios/2342/Home/VER__La_Liga_de_la_Justicia_de_Zack_Snyder_Pelcula_Completa_en_Espaol_Latino_2021
https://ki.instructure.com/eportfolios/2083/Startsida/VERONLINE__Evangelion_Final_Pelcula_Completa_2021_en_Espaol
https://adulted.instructure.com/eportfolios/30968/Home/__2021_
https://nileshomeschool.instructure.com/eportfolios/6041/Home/REPELIS__Evangelion_3010_Pelcula_Online_Completa_2021_en_Espaol_Latino
https://atsu.instructure.com/eportfolios/2181/Home/Ver_Evangelion_3010_Pelcula_Completa_en_Espaol_y_Latino_2021
https://csupalliativecare.instructure.com/eportfolios/10361/Home/VER__Evangelion_3010__Pelcula_completa__en_Espaol_y_Latino_2021
https://fcac.instructure.com/eportfolios/12284/Home/___Detective_Conan_The_Scarlet_Bullet_2021__
https://atsu.instructure.com/eportfolios/2151/Home/_1080P_______HD_Demon_Slayer_Kimetsu_Category : news

Farrah Fawcett took on gritty roles to change her image

Farrah Fawcett took on gritty roles to change her image

- Whether it be Charlize Theron in Monster or Demi Moore in G.I. Jane, there have been several stars whove seemingly tried to break free of their sexy image


Global Endodontic Devices Market 2021 - Top Key Players Analysis Report Till 2027

Global Endodontic Devices Market 2021 - Top Key Players Analysis Report Till 2027

- The Endodontic Devices Market research report compiled by expert analysts studies the current and the future market trends. Market share, regional study and detailed market dynamics makes it a very co


Holme to see the abbot. I might well find th

Holme to see the abbot. I might well find th

- Holme to see the abbot. I might well find th Wish to go there.� Expecting a visit from hi Wish to go there.� Expecting a visit from hi


Kota - A Student’s Guide to Effortless Living

Kota - A Student’s Guide to Effortless Living

- Students heading for Kota as their ideal study destination should look for proper guidelines to ensure better living in a new city. Here in the article find essential guideline to hassle free living a